2023-01-24 14:00Pressmeddelande

Väskor och tillbehör för den medvetna kreatören

Peak DesignPeak Design

Focus Nordic är glada att kunna meddela att vi utökar vår kreativa portfölj med en av världens mest välkända tillverkare av innovativa tillbehör för kreatören, pendlaren och äventyraren; Peak Design.

Från och med den 1 februari är Focus Nordic stolt distributör av Peak Design i Danmark, Finland, Norge och Sverige.

 

Ingen resa är den andra lik. I över tio år har Peak Design designat kameraväskor, kameraremmar, fästen och andra kreativa tillbehör för medvetna och banbrytande kreatörer. Produktsortimentet genomsyras av lösningar där smart design möter funktion.

 

Oavsett om du köper en större kameraryggsäck för resan, en kamerarem med det unika Anchor Link-systemet eller ett lätt resestativ i kolfiber, är Peak Designs produkter framtagna för att ge snabb åtkomst till, organisera och skydda din utrustning och samtidigt öka din kreativitet.

 

Deras designfilosofi är att utforma produkter som löser problem, skapar glädje, ser bra ut, inte är en modefluga, tilltalar människor i hela världen, åldras med elegans, tar hänsyn till varje material och detalj och har en minimalt störande inverkan på människor och planeten. Alla produkter från Peak Design kommer med livstidsgaranti.

 

Peak Design är ett helt koldioxidneutralt företag som prioriterar människor och planeten framför vinst och som donerar 1 % av sina intäkter till ideella miljöorganisationer. Som medgrundare av Climate Neutral har Peak Design gått in för fullt i kampen mot klimatförändringarna och de bjuder in dig att vara en del av detta.

 

I Peak Designs innovativa produktsortiment på Focus Nordic hittar du:

  • Everyday, kamera- och resväskor
  • Väsktillbehör
  • Remmar och fästen
  • Stativ
  • Kreativa lösningar till mobil

 

”Deras produkter är sofistikerade, hållbara, snygga och multifunktionella på samma gång, säger Kirstine Lindholm”, ansvarig PM för Peak Design på Focus Nordic.

Peak Designs produktsortiment är uppbyggt kring snabb åtkomst, organisation, expansion och skydd och vänder sig till både proffs och entusiaster.

 

Produkterna kommer att finnas tillgängliga i Danmark, Finland, Norge och Sverige från och med den 1 februari.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta kirstine.lindholm@focusnordic.dk


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Kontaktpersoner

Karin Moberg
Marketing Communicator
Karin Moberg