2021-08-05 10:06Pressmeddelande

Tamron presenterar två spännande objektiv till Sony-E

Tamron är idag en av de populäraste och välrenommerade tillverkarna av objektiv med hög optisk prestanda för Sony E-fattning. Nu presenterar man ytterligare två nya spännande objektiv under utveckling!

 

Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2

 

Nya 28-75 F/2.8 G2 är efterträdaren till nuvarande 28-75mm F/2.8 Di II RXD, en av de mest populära objektiv som finns för Sony E på marknaden idag. Nya G2-versionen har en ny optisk konstruktion för att ytterligare lyfta bildkvaliteten och är kompatibel med den nyaste högupplösta kamerorna.

 

Objektivet har Tamrons linjära fokusmotor (VXD) för en snabb och träffsäker fokusering som passar både fotografering och video. Ny design för att vara enkel och intuitiv att använda samt ergonomisk i både utformning och material.

 

Det är även kompatibelt med nya ”Tamron Lens Utility”-mjukvaran som låter användaren att koppla upp objektivet med sin dator för att ställa in det efter personliga önskemål och för att uppdatera mjukvaran efter behov. Olika inställningsmöjligheter gör att man kan maximera objektivets funktionalitet oavsett om man använder det för fotografering eller video.

 

Närgränsen för objektivet är 0,18 meter i vidvinkelläget och har en förstoringsgrad på 1:2,7 för kreativa närbilder.

 

 

Tamron 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD

 

Nya 35-150 F2 är det första zoom-objektivet för Sony E-fattning (fullformat) som har en största ljusstyrka på F2. Med ett stort så stort omfång kan man fånga både landskap och arkitektur som porträtt och närbilder på avstånd med ett och samma objektiv!

 

Precis som nya 28-75 G2 har detta objektiv Tamrons snabba och tysta VXD-motor för bästa möjliga fokusering vid både fotografering och videoinspelning. Även stöd för nya ”Tamron Lens Utility”-mjukvara finns hos detta nya objektiv där man bland annat kan ställa in olika förutbestämda  fokuspositioner (A och B) och mycket mer.

 

För mer information, kontakta:  karsten.rath@focusnordic.dk

 

 

 

 

 

 

 


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Kontaktpersoner

Anders Olofsson
Marketing Communicator
Anders Olofsson