2020-05-29 09:00Pressmeddelande

Samyang lanserar en AF 85mm F/1.4 för Canon R

Den nya Canon R5-kameran är precis runt hörnet och är en av årets mest efterlängtade kameror. Samyang lanserar nu ett objektiv som passar som hand i handske för R-systemet, det nya Samyang AF 85mm F1.4 RF.

 

Objektivet ger vacker bokeh, enastående bildkvalitet, och pålitlig autofokus. Tillsammans med det nyligen lanserade AF 14mm F2.8 RF, tillför det nya Samyang AF 85mm F1.4 RF-objektivet nya möjligheter för Canon EOS R-kameraanvändare. Brännvidden på 85 mm är idealisk för porträttfotografering, men användbart till mycket mer. 

 

Imponerande optik

AF 85mm F1.4 RF har totalt 11 linselement i 8 grupper, med 4 högrefraktiva (HR)-linser och en (ED)-lins med extra låg färgspridning, utformade för att skapa imponerande bildkvalitet från hörn till hörn. Den optiska konstruktionen tillsammans med en bländare med 9 lameller och den höga ljusstyrkan ger en vacker bokeh med en härlig ur-fokus-effekt. 

 

Brännvidden i kombination med ljusstyrkan F1.4 gör detta objektiv till ett måste för alla bröllops- och porträttfotografer i sommar! 

 

Förutom den utmärkta optiska konstruktionen, har Samyang även utrustat objektivet med en DLSM (Dual Linear Sonic Motor)-fokusmotor, som gör autofokusen snabb och tyst. Det gör objektivet också idealiskt för filmning. Objektivet är vädertätat och därmed väl skyddat mot damm, duggregn och snö.

 

Objektivet börjar levereras under juli månad och kommer att kosta Ca: 6 999,- (inkl. moms).

 

 

För ytterligare information, kontakta: Karsten.rath@focusnordic.dk

 

 

Specifikationer:

  • Lätt och kompakt 
  • 9 bländarlameller ger naturlig rund bokeh
  • DLSM (Dual Linear Sonic Motor)-fokusmotor med tyst och snabb autofokusering
  • Fantastiskt objektiv för både fotografer och videografer
  • Vädertätad

 


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se