2020-09-01 08:24Pressmeddelande

Ordning och reda med Lowepro

Den nya GearUp Creator Box II-serien från LowePro är designad för att användas som antingen egna väskor eller som ”väska-i-väska-lösning” för kameror, drönare, tillbehör m.m.

Perfekt om man vill ha en liten smidig kameraväska eller organisera utrustningen i en större kameraväska på ett bättre sätt. 

GearUp Creator Box  finns i tre olika storlekar; ML och XL, och är tillverkad av en blandning av nylon och polyester, något som som gör den mycket slitstark.

Den smarta och flexibla designen har justerbara avdelare för säker förvaring av t.ex: spegellös kamera plus ett par extra objektiv. Fack finns för extra minneskort och en ficka på utsidan har plats för kablar, objektivlock och annat smått och gott.

GearUp Creator Box har ett nytt QuickDoor-åtkomstsystem som ger snabb och enkel tillgång till utrustningen, samtidigt som saker hålls säkert på plats, precis där man vill ha dem.

 

Pris och leverans av de nya modellerna:

Väskorna börjar levereras under september.

  • LowePro GearUp Creator box M II

Invändiga mått för utrustning 2 L: 13.5 x 8 x 18 cm

Cirkapris: 379,- (inkl. moms)

 

  • LowePro GearUp Creator box L II

Invändiga mått för utrustning 4,5 L: 16.5 x 9.5 x 24 cm

Cirkapris: 495,- (inkl. moms)

 

  • LowePro GearUp Creator box XL II

Invändiga mått för utrustning 8 L: 21 x 12.5 x 28 cm

Cirkapris: 549,- (inkl. moms)

 

 

För ytterligare information, kontakta: kirstine.lindholm@focusnordic.dk

 

 

Specifikationer:

  • Flexibla, vadderade avdelare på insidan
  • Använda ensam eller inuti större väskor
  • Enkel åtkomst
  • 360° blixtlås som kan öppnas åt båda håll för enkel packning och tillgång
  • Reptåligt genomskinligt ”fönster” så du enkelt kan se innehållet

 

 


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se