2022-07-05 13:00Pressmeddelande

Nya smarta produkter hos Focus Nordic

Focus Nordic är stolta över att meddela att vi har blivit utvalda till distributör av Toucan Solutions smarta produkter.

Det är en ny produktserie för oss, och vi är verkligen glada att ha Toucan ombord, säger Rebecca Laanemets, produktchef och ansvarig för Toucan på Focus Nordic.

Vi ser en ökad efterfrågan på smarta produkter som gör det lättare att interagera med människor, antingen via smarta hem-produkter eller i möten online.

 

Toucan gör det enkelt att skydda hemmet, ha onlinemöten och konferenser på distans. Toucan specialiserar sig på intuitiva ”Smarta hem”-produkter som gör din vardag säkrare och enklare. Se vad som händer i och runt ditt hem med en knivskarp vidvinkeloptik, 1080P Full HD-inspelning och tydlig inspelning även i mörker. En fantastisk fördel med Toucans produkter är att din videohistorik sparas i 24 timmar och kan ses utan prenumerationskostnad. 

I Toucans spännande produktutbud hos Focus Nordic hittar du produkter som:

 

Toucan Smart home

Med Toucans Smart Home-produkter kan du övervaka ditt hem överallt ifrån med hjälp av Toucan-appen. Håll dig uppkopplad dygnet runt och känn lugnet även när du är bortrest. 

Produktserien Toucan Smart Home omfattar trådlös videodörrklocka, kamera med belysning, trådlösa säkerhetskameror bland annat. Produkterna är enkla att installera och har flera smarta funktioner som tvåvägssamtal, 1080P Full HD-inspelning och tydlig night vision. 

 

Toucan Connect

Serien Toucan Connect omfattar konferenshögtalare, webbkameror och videokonferenssystem och är en utmärkt startprodukt när det gäller online-möten eller när du vill träffa dina kollegor på distans, var som helst i världen. Produkterna har ett enkelt plug-and-play-gränssnitt och är allt du behöver för att komma igång med onlinekonferenser snabbt och effektivt. 

 

Alla Toucans övervakningskameror har krypterad säker molnlagring som skyddar din integritet och kräver ingen prenumeration för att spela upp eller lagra videos. Se din livesändning direkt i Toucans Smart Home App, spela tillbaka händelser och ladda ner filmklipp. 

 

Toucans produkter börjar levereras i juli 2022.

 

För mer information, vänligen kontakta rebecca.laanemets@focusnordic.se

 


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Kontaktpersoner

Karin Moberg
Marketing Communicator
Karin Moberg