2015-12-08 15:00Pressmeddelande

Nya kraftfulla funktioner till DxO ONE, gratis via App-uppdatering

null

DxO ONE, den lilla kraftfulla kameran som ansluts till lightning-kontakten på iPhone och som precis har börjat levererats till de första kunderna i Norden och Baltikum, får nya spännande funktioner via en gratis App-uppdatering.

DxO ONE är en pytteliten kamera som ansluts till lightning-kontakten på en iPhone eller iPad, och som ger en professionell bildkvalité.

De första omdömena om kameran börjar komma och vissa är mer än positiva, som t.ex. det här ifrån John Thawley, som tagit nyskapande bilder åt bl.a. Ferrari, Jaguar, Lexus & Maserati. Han säger så här:

”Kameran känns som en naturlig del av mig själv – den är galet bra. Jag trodde aldrig jag skulle kunna ta reportagebilder av motorsport från ett depå-stopp och skicka bilderna sekunderna efter att bilen rullat ut. Jag är lika imponerad av DxO:s sätt att lyssna och ta emot feedback, det blir spännande att se vad de kommer med härnäst.”

Nyheter i 1.2

Den nya App-versionen 1.2 är en stor uppgradering och ger den redan fullmatade kameran rejält med nyheter, som t.ex.

  • Möjlighet att utlösa kameran via Apple Watch (ny separat App)
  • Seriebildstagning
  • Manuellt fokuseringläge har fått en förstoringslupp för exakt fokusering och information om skärpedjup med ett klick
  • Slutartidsområdet har utökats till: 30 sekunder – 1/20,000 sekund
  • Videoläget har nu fått manuella inställningsmöjligheter för bländare, ISO, vitbalans m.m.
  • DxO ONEs selfie-läge är nu tillgängligt med alla inställningar inklusive video

Denna första stora uppgradering är inte den sista. DxO ONEs konstruktion och unika integration med iPhone gör det möjligt att ständigt förbättra produkten på det sätt vi vant oss vid med våra telefoner.

Värdefull feedback från fotografer, som t.ex. John Thawley kan byggas in och sedan snabbt distribueras. De som skaffat en DxO One kan därför se fram emot att se sin produkt utvecklas över tid.

Pris och leverans

Kameran finns att köpa nu och kostar:

  • DxO ONE, Ca-pris: 5.999:-, inkl. moms.

Både programvaran, DxO Optics Pro Elite Edition och DxO Filmpack Elite Edition, ingår till en början som ett introduktionserbjudande.

För ytterligare information: karsten.rath@focusnordic.dk

Focus Nordic i Göteborg är Nordens största fotogrossist. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eye-Fi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Polaroid, Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss och DxO. Dessutom finns en egen produktlinje under namnet Focus. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotogrossist. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Impossible, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun och Rotolight. Dessutom finns en egen produktlinje under namnet Focus. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se