2023-01-02 12:00Pressmeddelande

Nya innovativa produkter för jakt hos Focus Nordic  

HikmicroHikmicro

Allt fler intresserar sig för jakt. Det är ett populärt sätt att tillbringa tid och upptäcka naturen. Förutom att vara en rekreationsaktivitet är jakt också avgörande för djurlivet och håller naturen i en sund balans. Focus Nordic utökar nu sin produktportfölj med det innovativa och världsledande varumärket för mörkersikten och termisk utrustning, Hikmicro.

 

”Vi ser en ökad efterfrågan på innovativa high-end produkter för jakt. Hikmicro möter denna efterfrågan mycket väl och kompletterar samtidigt vårt befintliga utbud av kikare på ett utmärkt sätt” säger Hans Bergquist, Product Manager och ansvarig för Hikmicro på Focus Nordic.

 

Om du ska jaga på natten eller vid svagt ljus i gryning och skymning behöver du mörkersikten av god kvalitet och termisk utrustning anpassad för förhållandena. På natten är det mörkt i skogen och inte helt lätt att se djur röra sig, även om månen skiner. Med bra utrustning för jakt i mörker blir det hela mycket enklare. Se världen på ett nytt sätt med Hikmicro.

 

I Hikmicros produktsortiment hos Focus Nordic hittar du det mesta du behöver för en lyckad jakt och som underlättar eftersök, viltvård, inventering, räddningsarbete och mycket mer:

 

  • Termiska monokikare
  • Termiska kikare
  • Termiska kikarsikten
  • Mörkersikten
  • Termiska clip-ons
  • Mörkersikten clip-ons

 

Hikmicros mörkersikten och termiska optiska produkter kommer med en robust, hållbar, modern design och det senaste inom avancerade tekniska innovationer.

 

Hikmicros produktsortiment är gjorda för att användas under de tuffaste förhållanden och ger en knivskarp detaljåtergivning med en tydlig och detaljerad bild även i totalt mörker. Produkterna kommer med innovativa funktioner som bild-i-bild, digital zoom, Wi-Fi hotspot för anslutning till en smartphone och mycket mer.

 

Tillsammans med Hikmicro-produkterna kommer en omfattande app med ett intuitivt gränssnitt. Det är en allt-i-ett-lösning som stöder förhandsgranskning, nedladdning av bilder och videor, fjärrkontroll, bläddring och nedladdning, skärm- och bilddelning i realtid och firmwareuppdateringar.

 

Focus Nordic kommer att sälja Hikmicro exklusivt för den svenska marknaden.

 

Hikmicros produkter är tillgängliga för omedelbar leverans.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta hans.bergquist@focusnordic.se


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Kontaktpersoner

Anders Olofsson
Marketing Communicator
Anders Olofsson
Karin Moberg
Marketing Communicator
Karin Moberg