2022-03-16 13:20Pressmeddelande

Nanlites framgångssaga fortsätter med en ny Pavotube

NANLITE PAVOTUBE T8-7X NANLITE PAVOTUBE T8-7X

När Nanlite introducerade Pavotubes 2019, tog de världens kreatörer med storm. Det var en ny, kompakt och innovativ typ av belysning. Sedan dess har de introducerat flera innovativa nya belysningar för innehållsskapare och professionella filmskapare.

Nu är det dags för en ny spännande tubbelysning med pixelkontroll – PavoTube T8–7x.

 

Den nya Pavotube har en slimmad och kompakt design med ett inbyggt batteri, så du enkelt kan ta den med dig vart du än går. T8-7X är 1m lång och väger endast 280g, vilket gör det lätt att måla med ljus och underlättar användning i studion eller ute vid inspelningar. Med de fantastiska pixeleffekterna har du obegränsade kreativa möjligheter och kan skapa animerade effekter som går utöver normala toningar och färgförändringar genom att lägga in rörelse i mixen.

 

Den har stor färgnoggrannhet med en genomsnittlig CRI på 96 och TCLI på 97. Den har också ett brett färgtemperaturspektrum på 2700 till 7500 K med G/M-justering så ljuset naturligt kan smälta in i varje fotoscen. Färgschemat har utökats ytterligare med 36 000 färgalternativ via HSI-läget.

 

PavoTube T8-7X erbjuder inbyggd, trådbunden och trådlös styrning, vilket tillfredsställer alla kreatörer som behöver bemästra ljuset. Med inbyggd Bluetooth kan du styra allt med Nanlink mobilapp, till och med anpassa och spara dina egna effekter som förinställningar.

Din kreativa nyfikenhet tillgodoses full ut tack vare det intuitiva användargränssnittet för att justera dimning av CCT, HUE och effekter.  En standard USB Typ-C-port möjliggör en kabelansluten styrenhet och valfri powerbank-laddning.

 

Oavsett om du skapar innehåll för sociala medier eller producerar mer komplex film eller foto, är PavoTube T8-7X ett användbart redskap att ha med sig.

 

Pris och leverans

Nya Pavotube börjar levereras i början av april.

Rekommenderat försäljningspris är:

Nanlite Pavotube T8-7X 1 LIGHT KIT SEK 1.299;-

Nanlite Pavotube T8-7X 4 LIGHT KIT SEK 5.199;-

 

För mer information, vänligen kontakta odd.bergsto@focusnordic.no

 

Specifikationer:

• Brett färgtemperaturspektrum på 2700–7500 K med G/M-justeringar

• RGBWW färgblandningsteknik upp till 36 000 färger

• CRI på 96 och TLCI på 97

• Lätt: 280 g; Design: T8

• Styrning av pixeleffekter

• Flera styrningsmetoder: Nanlink APP, DMX/RDM-kontroll, trådbunden, styrning

   på enheten


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Kontaktpersoner

Karin Moberg
Marketing Communicator
Karin Moberg