2022-03-08 07:00Pressmeddelande

Mångsidig gimbal från Zhiyun

Zhiyun Crane M2SZhiyun Crane M2S

Dagens innehållsskapande handlar om flexibilitet, bärbarhet och att hitta en unik look. Den nya  Crane M2S från världens ledande gimbalmärke, Zhiyun, förkroppsligar just detta.

Oavsett om du filmar Reels med en smartphone, åker skidor med en actionkamera eller spelar in YouTube-videor med en spegellös kamera, så är nya Zhiyun Crane M2S en gimbal för dig.

 

Med sina 549 g är Crane M2S klart bärbar, precis som en smartphonegimbal men med kapacitet för att bära upp spegellösa kameror som Sony A7SIII med små fasta objektiv. Jämfört med den vanliga Crane M2-serien har den nya gimbalen en superlätt konstruktion i kombination med starkare motorer och längre axlar, vilket gör den till ett måste för filmskapare och kreatörer på språng.

 

En annan ny funktion är en ultrastark lampa inbyggd i gimbalen. Med hjälp av en förstärkarteknik kan den producera över 1000 lumens ljusstyrka inom 2,8 m², perfekt för att fånga motivet. Ljuset har en färgtemperatur på 5500 K och en CRI på 90+. Lampan har fem nivåer av justerbarhet och kommer med fyra olika färgfilter, vilket ger användaren större kreativ potential och kontroll.

 

Crane M2S har den senaste quick-releasetekniken som tidigare bara använts i flaggskepssmodellerna, den V-formade snabbkopplingen gör arbetet effektivare och de dubbla säkerhetslåsen ser till att utrustningen alltid sitter fast ordentligt.

 

En kompakt och flexibel design med intuitiva kontroller gör gimbalen väldigt enkel att hantera i alla situationer. En 0,66-tums display visar status och inställningar för både kameran och gimbalen.

M2S stöder USB PD-snabbladdning upp till 12 W via en USB-C-kontakt. Full laddning kan uppnås på bara 100 minuter, varpå Crane M2S kan köras i upp till 10 timmar (beroende på inställningar).

Kameror som stöds kan anslutas direkt via en USB-C-kabel och manövreras via gimbalen. Kameran kan också strömförsörjas via gimbalen, vilket förlänger driftstiden.

 

Pris och leverans

 

Den nya gimbalen börjar levereras omgående.

Rekommenderat försäljningspris:

Zhiyun Crane M2S - SEK 3.299;-

Zhiyun Crane M2S Combo - SEK 4.199;-

 

För mer information, vänligen kontakta lasse.ericson@focusnordic.se

 

Specifikationer:

  • Superlätt konstruktion (549 g)
  • Kompakt
  • Starkare motorer och längre axlar
  • Ultrastark lampa inbyggd i gimbalen
  • Flera fotograferingslägen: Pan Follow, Follow, Lock, POV, Vortex, Go osv.
  • Zhiyuns Quick Release 4.0-teknik
  • Stöder USB PD-snabbladdning
  • Kan driva en kompatibel kamera via USB-C


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Kontaktpersoner

Karin Moberg
Marketing Communicator
Karin Moberg