2020-10-19 08:23Pressmeddelande

Kraftfull Led-belysning i miniformat från Nanlite

Den nya LitoLite 5C från Nanlite är en spännande lampa i fickformat designad för både nya kreativa stjärnor och erfarna proffs.

 

Att berätta en fängslande historia innebär att övertyga sin publik om att det de ser är äkta. Praktiska ljuseffekter blir då ett kraftfullt verktyg för detta och LitoLite 5C går långt utöver vad andra lampor i fickformat kan göra. De 15 anpassningsbara effekterna ger möjlighet att simulera en storm, blinkande glödlampor, polisbilar och mycket mer.

 

De enkla, minimalistiska kontrollerna gör det enkelt och intuitivt att använda LitoLite 5C. Trots storleken har den ett genomsnittligt CRI på 95 och TLCI på 97, det kombinerat med ett CCT-intervall på 2700K-7500K, och en ljusstyrka på 2,351 lux @ 0,5m (581 lux @ 1 m), gör den till den kraftfullaste lampan på marknaden i sin storlek. Det inbyggda batteriet erbjuder upp till 90 minuters användning vid 100 % intensitet. Stativgänga och inbyggd magnet gör det smidigt att montera lampan på olika platser.

 

 

Pris och leverans:

Den nya LitoLite 5C börjar levereras i slutet av oktober. 

Cirkapris995:- (inkl moms)

 

För mer information kontakta: odd.bergsto@focusnordic.no

 

 

Viktiga specifikationer:

 

  • Kompakt storlek, 108 x 22 x 60 mm
  • Nominell effekt: 7W
  • CRI: Genomsnitt 95 TLCI: Genomsnitt 97
  • 15 anpassningsbara effekter
  • Inbyggt batteri som ger upp till 90mins användning vid 100 % intensitet
  • Variabel färgtemperatur, 2700k – 7500k
  • Inbyggda magneter

 


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se