2015-03-10 08:00Pressmeddelande

​Joby lanserar nya tillbehör till action-kameror

null

Joby, som är mest kända för sina smarta Gorillapod-stativ, lanserar nu ett Action Grip. Ett tillbehör som ger möjlighet till nya perspektiv vid filmning med kameror som t.ex.; GoPro®, Ricoh® och Sony®. Greppet kommer att säljas både löst och i kit med en förlängnings-arm (Pole).

Attraktionskraften hos action-kameror fortsätter att öka”, säger Kate Farmer, Brand Director hos Joby, ”och försäljningen väntas nå 9 miljoner enheter till år 2018”.

Vi vill ge användarna ännu fler möjligheter med sina kameror och nya Action Grip fungerar med alla action-kameror oavsett märke”.

Action Grip

Ett flytande handgrepp för att stillbilder och video. Greppet gör det enkelt att filma när man t.ex.; simmar, surfar eller dyker, utan att man behöver vara rädd att tappa sin kamera. Eftersom handtaget flyter även med monterad kamera och dessutom har en inbyggd handlovs-rem är det extra säkert.

Om man tar bort GoPro®-fästet kan vilken annan kamera som helst med vanlig standard kameragänga fästas.

I botten av handtaget finns ett lock, som om det tas bort, döljer en standardgänga för förlängningsarmar, så kallade ”poles”.

Action Grip & Pole

Är en komplett lösning som innehåller både Action Grip och en förlängningsarm på 49 cm. Denna pole är i aluminium och är också den flytande, och har en standargänga i botten, så att flera poles kan skruvas i varandra.

Pris och leverans

Både Action Grip och Action Grip & Pole finns för omgående leverans, och kostar enligt nedan:

Joby Action Grip. Ca-pris: 245: -, inkl. moms.

Joby Action Grip & Pole. Ca-pris: 345: -, inkl. moms.

För mer information kontakta: Kirstine.Lindholm@focusnordic.dk

Focus Nordic i Göteborg är Nordens största fotogrossist. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eye-Fi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Polaroid, Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss och Lytro. Dessutom finns en egen produktlinje under namnet Focus. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotogrossist. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Impossible, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun och Rotolight. Dessutom finns en egen produktlinje under namnet Focus. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se