2022-03-31 13:00Pressmeddelande

Full-duplex trådlöst intercomsystem från Hollyland

Hollyland Solidcom C1Hollyland Solidcom C1

Om du arbetar i en professionell produktionsmiljö är det viktigt att upprätthålla konstant kommunikation med ditt team för att se till att allt går smidigt.

 

Nya Solidcom C1 från Hollyland är ett trådlöst intercom-headset med full-duplex-teknik från Hollyland som använder avancerad DECT 6.0-teknik. Systemet arbetar i 1,9Ghz-bandet och ger en tillförlitlig överföring upp till 350m (LOS) med exceptionell ljudklarhet.

 

Det nya lättviktsheadsetet garanterar en klar och exakt ljudkvalitet för effektivt teamarbete, även i bullriga miljöer, tack vare ett brett frekvensomfång på 150 Hz-7 kHz och förstklassig AEC (Acoustic Echo Cancellation). Den riktade mikrofonen fångar talarens röst tydligt samtidigt som oönskade ljud minimeras, och den stängs automatiskt av när mikrofonbommen höjs.

 

Varje intercom-headset levereras med ett extra litiumbatteri för bekvämt byte på fältet, vilket gör att systemet kan hållas igång med minimal avbrottstid. Batterierna är uppladdningsbara externt med en laddare med flera portar. Batterierna behöver endast 2,5 timmar för att nå full laddning och ger upp till 10 timmars drifttid för varje headset (5-6 timmar för systemets huvudheadset). Systemet är redo att användas, kopplas automatiskt ihop direkt ur lådan och kan kopplas ihop med upp till 6 headset.

 

Med Solidcom C1 Hub (tillval) kan du utöka systemet till upp till 9 personer och ge samma täckning om du föredrar att inte använda huvudheadsetkonfigurationen. Den batteridrivna hubben erbjuder också ytterligare funktioner, t.ex. multianslutning av upp till tre system, A/B-gruppering, och en one-key mute, UAC-funktion (Cloud calling) och announce-funktion för att omedelbart kommunicera med alla headsets.

 

DECT 6.0-tekniken ger utmärkt överföringsstabilitet med fördubblad användarkapacitet per kanal. Ett flexibelt system med dubbla antenner bidrar till att säkerställa oavbruten teamkommunikation i komplexa miljöer. DECT 6.0-krypteringsteknik förhindrar att utomstående kan lyssna.

 

Pris och leverans

 

Solidcom C1 kommer att börja levereras i april.

Rekommenderat försäljningspris är:

Hollyland Solidcom C1 med 2 headsets SEK 6.199;-

Hollyland Solidcom C1 med 3 headsets SEK 9.199;-

Hollyland Solidcom C1 med 4 headsets SEK 12.290;-

Hollyland Solidcom C1 med 6 headsets SEK 18.090;-

Hollyland Solidcom C1 med Hub & 8 headsets SEK 46.090;-

 

För ytterligare information, vänligen kontakta odd.bergsto@focusnordic.no

 

Specifikationer: 

  • Pålitlig överföring upp till 350 meter
  • Automatisk pairing direkt från lådan
  • Fungerar i 1,9 GHz-bandet
  • 10 timmars drifttid för varje headset
  • Systemet kan utökas med Solidcom C1 Hub (tillval)
  • DECT 6.0-krypteringsteknik förhindrar utomstående att lyssna


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Kontaktpersoner

Karin Moberg
Marketing Communicator
Karin Moberg