2013-01-15 09:00Pressmeddelande

Förbättra dina smartphonebilder och videor med Jobys GripTight.

null

Joby lanserar 3 innovativa stativlösningar för iPhone® & Android (och andra smarta mobiler).

Joby, som är mest kända för sina Gorillapod-stativ utökar nu sin produktportfölj med den nya serien, GripTight collection, för smarta telefoner (bl.a. iPhone® 5, Samsung Galaxy S® III och Nokia Lumia 920), och de passar telefoner med eller utan skal.

Förutom att GripTight förbättrar kvalitén på bilder och video, så fungerar de som en extra hand vid t.ex. Skype-samtal eller när man vill titta på film.

“Eftersom smartphones “alltid är med”, används de mer och mer för fotografering och filmning”, säger Laura Kawakami, JOBY brand and product marketing director. “Vår mångsidiga GripTight kan kraftigt förbättra kvalitén på dessa filmer och bilder”

GripTight Micro Stand är marknadens enda smartphone-stativ i fickstorlek. Designad med en inre ram av stål, och ben i zink-legering, är Micro Stand slät och tålig nog att ha lös i fickan eller hängande i nyckelknippan. De gummerade fötterna gör att det står stadigt även på ojämna underlag, och mini-kulleden kan vinklas 36 grader i valfri riktning.

GripTight GorillaPod Stand är mycket anpassningsbar lösning med de klassiska Gorillapod-benen, som enkelt fästs på trädgrenar, broräcken m.m.  En utmärkt reskamrat på utflykten.

GripTight Mount är ett smidigt fäste som kan användas tillsammans med ett GorillaPod eller vilket annat stativ som helst, tack vare universal-stativskruven. En perfekt lösning för de som redan har ett stativ.

Pris och tillgänglighet

GripTight-serien finns för omgående leverans till följande cirkapriser:

GripTight Micro Stand, Ca: 259:- kronor (inkl. moms)

GripTight GorillaPod Stand, Ca: 259:- kronor (inkl. moms)

GripTight Mount, Ca: 139:- kronor (inkl. moms)

För mer information: lasse.ericson@focusnordic.se


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotogrossist. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Impossible, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun och Rotolight. Dessutom finns en egen produktlinje under namnet Focus. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se