2020-04-24 08:22Pressmeddelande

Ett ljus för moderna historieberättare

En av de mest omtalade produkterna inom fotobelysning den senaste tiden är den kraftfulla och spännande NanLitePavoTube RGBWW LED light.

Det är ett kompakt, mångsidigt och kraftfullt ljus för innehållsproducenter, fullspäckat med kreativa belysningseffekter, allt kombinerat med enkel användning.

 

Nu har PavoTube-serien fått en ny familjemedlem, PavoTube II 6C RGBWW LED Tube Light, som är en kortare tub och därmed mer flexibel. Det får plats i de flesta kameraväskor och kan gömmas undan på mindre ytor. Mycket talar för ett denna nya ljustub blir än mer populär både på grund av sin storlek och sitt låga pris.

 

Med sin kompakta storlek och magneter i båda ändar, kan PavoTube II 6C användas nästan var som helst! Den är idealisk för användning i studio eller vid ”on location-filmning”.  Den kan drivas antingen med nätströmsadapter (ingår ej) eller med det inbyggda uppladdningsbara litiumjon-batteriet (laddas via USB). Batteriet klarar mer än 1 timmes drift med full effekt och tack vare den unika designen, kan man snabbt placera sin PavoTube II 6C i valfri vinkel och ändå få ett jämnt och mjukt ljus. 

Med standardfästen på 1/4''-20 i båda ändar, kan man fästa sin PavoTube på all modern belysningsarmatur för foto och video.

Förutom 15 olika förprogrammerade belysningseffekter, har PavoTube II 6C ett CRI på 95, och ett TLCI på 97, vilket är jämförbart med betydligt dyrare produkter. Det ger en perfekt färgåtergivning med en färgtemperatur från 2700K till 7500K. Den har avancerade färgjusteringsmöjligheter av grönt och magenta i CCT-läge, och ett urval av hela 36 000 färger i HSI-läge.

 

Pris och leverans:

PavoTube II 6C börjar att levereras i slutet av maj.

NanLite PavoTube RGBWW LED light, Ca-pris: 1290,- (inkl. moms)

 

För ytterligare information kontaktaodd.bergsto@focusnordic.se

 

Specifikationer:

  • Kompakt och smidig design
  • Lätt att använda
  • Färgtemperatur 2700K-7500K
  • CRI 95 och TLCI 97
  • 15 förprogrammerade belysningseffekter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se