2013-02-15 09:00Pressmeddelande

En god nyhet för svart/vit-fotografen

null

Intresset för svart/vita fotografier känns större än någonsin, men alla som försökt få till fina utskrifter med modern teknik, har säkert upplevt en del svårigheter. Med det nya bläckstrålepapperet Prestige Mono Silk gör Ilford det lite enklare, och nu finns det för omgående leverans i norden.

Ilford Galerie Prestige Gold Mono Silk

Ett professionellt papper utvecklat för att ge samma utseende och känsla som ett traditionellt svart/vitt fotografi. Ilford har använt all sin erfarenhet från 130 års arbete, inom analog & digital fotografi, för att ta fram ett papper som ger den rätta känslan. Papperet har en fiberbas som ger fin svärta samtidigt som högdagrarna och alla nyanser däremellan återges korrekt. Det är syrafritt för längsta tänkbara hållbarhet.

Kompabilitet

Papperet fungerar bra både med både dye och pigmenterat bläck, och finns som ark och på rulle. Det fungerar utmärkt på alla fotoskrivare oavsett fabrikat.

Färgprofiler

Som vanligt med Ilford finns gratis ICC-profiler, för i stort sett alla skrivarmodeller, att ladda ned från: www.ilford.com.


Pris och leverans

Papperet finns för omgående leverans i följande storlekar/förpackningar:

Ark:

A4 25 blad  Ca-pris: 235:-

A3+ 25+10 blad  Ca-pris: 620:-

Rullar:

43,2cm x 12m  Ca-pris: 895:-

61cm x 12m  Ca-pris: 1260:-

111,8cm x 12m  Ca-pris: 2315:-

127cm x 12m  Ca-pris: 2625:-

För mer information: rebecca.laanemets@focusnordic.se


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotogrossist. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Impossible, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun och Rotolight. Dessutom finns en egen produktlinje under namnet Focus. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se