2021-06-02 12:30Pressmeddelande

Är du nästa Ricoh GR-ambassadör?

Ricoh GRRicoh GR

Ricoh GR är en av de mest ikoniska streetkamerorna som någonsin gjorts. Med rötter i den analoga eran är det för många gatufotografer första valet när det gäller kamera. Nu letar vi efter fotografer och contentskapare som brinner för streetfoto och för att berätta en historia.

 

Ditt uppdrag som Ricoh GR-ambassadör är att representera varumärkena, dela din portfolio och inspirera andra att skapa, söka historier och äventyr. Under tiden som Ricoh GR-ambassadör får du kamera och alla verktyg som behövs för att berätta din historia.

 

 

Hur du ansöker

Vi letar efter fotografer och contentskapare som är bosatta och aktiva i följande länder: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Lettland och Litauen.

 

Ansök genom att skicka följande information till ambassador@focusnordic.com:

  • Presentation av dig själv och din fotografiska bakgrund
  • Beskriv din fotografiska stil
  • Vilken fotoutrustning du använder idag
  • Portfolio med 5-10 bilder som du har fotograferat och redigerat (jpg-format, maximal filstorlek 3 MB)
  • Länk till din Instagramprofil
  • Länk till din blogg, webbsida eller annat som är relevant

 

Vi behöver din ansökan senast 30 Juni 2021.

 

Läs mer här.

 

Om Ricoh

Ricoh Pentax grundades 1919 och är en av de mest ansedda och erfarna kameratillverkarna i världen. Med lång erfarenhet från kameraindustrin och innovativa tekniska lösningar, erbjuder Ricoh Pentax systemkameror och kompaktkameror i världsklass.


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Kontaktpersoner

Anders Olofsson
Marketing Communicator
Anders Olofsson

Relaterad media