2024-07-06 08:45Comunicat de presă

Un nou gimbal pentru smartphone cu funcții AI de la Zhiyun

Zhiyun Smooth 5S AIZhiyun Smooth 5S AI

Zhiyun continuă să dezvolte seria sa populară Smooth de gimbals pentru smartphone-uri. Noul Smooth 5S AI este un gimbal foarte puternic, cu funcții care se regăsesc de obicei doar în produsele pentru camere mai mari, precum și mai multe funcții inteligente AI.

 

Conceput pentru smartphone-urile mai mari de astăzi, noul gimbal are trei axe puternice care pot gestiona mișcarea ortogonală și se pot mișca liber cu o sarcină de până la 300 g.

Un nou modul de urmărire AI poate fi acum atașat la partea superioară a suportului mobil cu ajutorul unui atașament magnetic intuitiv. Modulul vă permite să marcați pur și simplu o țintă pe dispozitivul mobil, iar gimbalul o va urmări. Modulul suportă fotografierea start/stop în aplicația Zhiyun sau camera nativă, precum și urmărirea cadrelor personalizate. Cu ajutorul modulului este, de asemenea, posibil să se utilizeze controlul gesturilor pentru a controla camera. Cu ajutorul controlului prin gesturi, utilizatorul poate da comenzi precum începerea înregistrării, începerea urmăririi și încadrarea personalizată.

Modulul AI ajută, de asemenea, la recuperarea urmăririi după reîncadrarea fotografiei.

Atașamentele magnetice intuitive pot fi utilizate și pentru atașarea a două lumini de umplere. LED-urile puternice au o temperatură a culorii de 5000K, un CRI de 90+ și, împreună cu iluminarea LED încorporată de 680 lux, pot oferi o iluminare completă de 2040 lux.

 

Gimbalul este ușor de utilizat cu un panou de control all-in-one și o roată mare de zoom/focus. Acesta vine cu mai multe moduri creative și, atunci când este asociat cu aplicația ZY, dispune de modul exclusiv SMART care are o colecție vastă de șabloane video inteligente, oferind editare ușor de utilizat și producție video cu un singur clic pentru un confort sporit.

 

Prețuri și expediere

 

Noul gimbal va începe să fie livrat în luna august

Prețul de vânzare recomandat este

Zhiyun Mobile Gimbal Smooth 5S AI 899 RON

Zhiyun Mobile Gimbal Smooth 5S AI Combo 1099 RON

Zhiyun Mobile Gimbal Smooth 5S AI Pro 1249 RON

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați lasse.ericson@focusnordic.se

 

Specificații cheie

 

  • Modul AI Tracker
  • Conceput pentru smartphone-uri moderne
  • Sarcină utilă de 300 g
  • LED încorporat cu 680 lux
  • Posibilitatea de a adăuga LED-uri suplimentare și filtre de culoare
  • Ușor de utilizat

 

 

 

 

 

 


Despre Focus Nordic - Romania

Focus Nordic este cel mai important distribuitor de foto, video și optică din Europa, cu peste 80 de mărci precum Samyang, Panasonic, Zhiyun, Kodak, Ricoh Pentax, Sirui, NiSi, Focus Sport Optics și Focus I Love My Photos reprezentate în 28 de piețe din Scandinavia, Europa Centrală și de Est. Suntem dedicați fotografiei, videoclipului și opticii încă din anii 1950. Conducem industria înainte și suntem dedicați să împărtășim cunoștințe și inspirație.


Contacte

Alexandru-Bogdan Ghita
Area Manager
Alexandru-Bogdan Ghita