2024-09-27 11:00Comunicat de presă

Ilford sărbătorește 145 de ani cu un ambalaj retro în ediție limitată pentru filmele HP5+ și FP4+

Ilford limited retro packaging for HP5+ and FP4+ filmsIlford limited retro packaging for HP5+ and FP4+ films

Pentru a marca 145 de ani impresionanți în industria fotografică, Ilford Photo a lansat o gamă de ambalaje retro în ediție limitată pentru popularele sale filme HP5+ și FP4+, atât în format 35 mm, cât și 120 mm. Inspirată de modelele emblematice ale ambalajelor din anii '50 și '60. Ambalajul în ediție limitată se inspiră din estetica de design a filmelor Ilford HP3 și FP3, predecesoarele emulsiilor HP5+ și FP4+ de astăzi. Această reîntoarcere nostalgică a entuziasmat comunitatea filmelor, în special colecționarii, care au solicitat de mult timp ambalaje de epocă pentru a-și completa dragostea pentru fotografia analogică.

 

Ambalajul retro va fi disponibil în următoarele câteva săptămâni, în limita stocului disponibil. Deși designul exterior este de epocă, filmele rămân aceleași HP5+ și FP4+, testate și verificate, pe care fotografii le cunosc și le iubesc. Ambalajul aduce înapoi nostalgia, dar nu va modifica prețul sau calitatea filmului în sine, oferind fotografilor ce este mai bun din ambele lumi: emulsie modernă cu un aspect clasic.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Rebecca.laanemets@focusnordic.se


Despre Focus Nordic - Romania

Focus Nordic este cel mai important distribuitor de foto, video și optică din Europa, cu peste 80 de mărci precum Samyang, Panasonic, Zhiyun, Kodak, Ricoh Pentax, Sirui, NiSi, Focus Sport Optics și Focus I Love My Photos reprezentate în 28 de piețe din Scandinavia, Europa Centrală și de Est. Suntem dedicați fotografiei, videoclipului și opticii încă din anii 1950. Conducem industria înainte și suntem dedicați să împărtășim cunoștințe și inspirație.


Contacte

Alexandru-Bogdan Ghita
Area Manager
Alexandru-Bogdan Ghita