2022-06-08 12:00Pressemelding

Zhiyun Smooth Q4 - En kreativ gimbal til smarttelefonen

Zhiyun Smooth Q4Zhiyun Smooth Q4

Stadig mer innhold blir laget med smarttelefoner, og det har blitt viktig å lage unike videoer som skiller seg ut fra mengden for å få frem budskapet.

 

Du kan ha bra innhold i videoen din, men hvis bildet er urolig blir hele opplevelsen ødelagt. Det kan være vanskelig å være stødig på hånden, derfor vil det være praktisk med Smooth Q4 fra Zhiyun, som er en ny gimbal til smarttelefonen.

 

Den nye 3-akse-stabilisatoren er designet for superraske opptaksevner, mulighet for å ta opp unike videoer, og for å øke kreativiteten din. Den er egnet for en livsstil på farten, mote, filmskapere, live-strømming, vloggere og influensere.

 

Smooth Q4 sitt nye armdesign og forbedrede følelse og grep gjør den enkel å folde ut og pakke ned. Det er enkelt å bytte mellom landskap- og portrettmodus med ett enkelt klikk. Gimbalen har en enkel og sømløs enhånds-betjening med sitt multifunksjonelle kontrollhjul. Det lar filmskapere justere lysstyrken og brennvidden med ett enkelt trykk. Takket være et velorganisert forbedret kontrollpanel og intuitive indikatorer har det aldri vært enklere å se og bytte mellom de ulike opptaksmodusene.

Når gimbalen er foldet ut kan man med den innebygde teleskopstangen på 215mm, ta bilder i ulike bildevinkler og fra en bredere bakgrunn.

 

Smooth Q4 leveres også med en dobbeltsidig og kraftig magnetisk belysning på 5500K, med fire nivåer av justerbar lysstyrke. Lyset er praktisk hvis du tar bilder i mørke omgivelser eller vil legge til et ekstra høydepunkt i videoen din.

 

I kombinasjon med appen utvikler Smooth Q4 nye kreative dimensjoner. ZY CAMI-appen kommer med en helt ny funksjon som heter SMART Templates BTS (Behind the Scenes). Det er en funksjonalitet som lar brukerne filme ved hjelp av den valgte malen som etterligner BTS-kamerabevegelsen, og viser filmskaperen hvordan man best kan bevege kameraet for å filme malen i videoen. Brukerne kan deretter sammenligne opptakene sine side ved side på en delt skjerm med malen, for å sammenligne disse.

 

Dette, i tillegg til appens filtre, musikk og spesialeffekter, gjør at dine videokreasjoner virkelig kan skille seg ut. Bare velg ønsket modus i ZY CAMI-appen, så vil Smooth Q4 automatisk veilede deg til å skape fantastiske mesterverk.

 

 

Pris og levering:

 

Smooth Q4 kommer på markedet i slutten av juni. Anbefalt salgspris er:

  • Smooth Q4 - kr 1.499,- inkl. mva.
  • Smooth Q4 Combo – kr 1.849,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt lasse.ericson@focusnordic.se

 


Viktige spesifikasjoner

 

  • Ekstremt kompakt
  • Vekt
  • Dobbeltsidig og kraftig magnetisk belysning
  • Enkelt å skifte mellom landskaps- og portrettinnstilling
  • Innebygd teleskopstang på 215mm

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand