2023-05-24 13:00Pressemelding

Zhiyun lanserer to nye gimbaler for ubegrenset kreativitet

Zhiyun_Weebill_3SZhiyun_Weebill_3S

Enten du fotograferer med en smarttelefon eller et profesjonelt kamera, kan en gimbal, utover selve kameraet, være det viktigste verktøyet ditt. Zhiyun er en av de ledende produsentene av gimbaler for innholdsskapere og filmskapere. I dag kunngjør Zhiyun at de har oppdatert to av deres mest populære gimbaler - Zhiyun Crane M3S og Weebill 3S.

 

Zhiyun Crane M3S

Den nye Zhiyun M3S er det perfekte verktøyet for vlogging, reiser og sosiale medier. Den ultrakompakte og bærbare kraftpakken på 705g har større bæreevne enn forgjengeren og kan derfor håndtere flere fullformatkameraer og objektivkombinasjoner enn tidligere. Zhiyun M35 kan også brukes med mobiltelefoner og actionkameraer.

 

Ergonomien er forbedret, og brukerne kan ta bilder uten problemer takket være den nye Bluetooth-utløseren som gjør det mulig å styre zoom og opptak trådløst med ett enkelt trykk. En ny tilpasset to-i-ett-hurtigutløser lar brukeren demontere kameraet fra gimbalen for å skifte batteri, uten å måtte balansere kameraet på nytt.

 

Nye M3S har et lite, men kraftig innebygd tofarget fyll-lys som ikke er større enn en fingernegl. Takket være nyutviklet teknologi som Zhiyun kaller Lumen Amplifier, kan lyset gi opptil 1000 lux, det har en justerbar fargetemperatur på 2700-5500K, og er perfekt hvis du for eksempel vil gjøre skyggepartier lysere når det er sterkt sollys.

 

Den nye gimbalen leveres med PD-hurtiglading, noe som betyr at en full lading kun tar to timer, og enheten har en maksimal batterilevetid på opptil 7,5 timer.

 

Zhiyun Weebill 3S

Weebill-gimbalen er en av Zhiyuns mest populære gimbaler for profesjonelle innholdsskapere. Den oppdaterte gimbalen kommer med mange nye spennende funksjoner og en ny tiende generasjons algoritme øker gimbalens ytelse.

 

Zhiyun har videreutviklet ergonomien fra den forrige modellen, og det nye SLING 2.5-designet har et mykere grep som gjør det lettere å holde gimbalen over lengre tid uten å bli sliten. Et nytt uttrekkbart slyngegrep kan justeres til et tohåndsgrep og gir mulighet for venstre og høyre tilt-justeringer i retning av gimbalhåndtaket samt grepets tyngdepunkt, noe som gjør fotografering i lav vinkel og slyngemodus enklere. Håndleddsstøtten har en ny justerbar knapp slik at brukeren kan justere vinkelen etter eget ønske.

 

På den nye gimbalen har Zhiyun valgt å fokusere mer på vertikal fotografering, og gimbalen kommer med en ny innovativ hurtigutløser som gjør det enkelt for brukeren å bytte mellom stående og liggende modus uten å måtte balansere gimbalen på nytt.

 

Akkurat som den nye M3S kommer Weebill 3S med Lumen Amplifier-teknologi, og fyll-lyset gir et kraftig lys på 1000 Lux og har en justerbar fargetemperatur på 2600-5500K med en CRI på 90+.

 

På forsiden av gimbalen er det to justerbare knapper som kan stilles inn og tilpasses etter brukerens ønsker. Gimbalen kan også kommunisere med de vanligste kameramodellene via Bluetooth, slik at du ikke trenger kabel. Gimbalen har 12 timers batterilevetid og når full effekt etter bare to timers PD-lading. Den nye Weebill 3S er fullt kompatibel med Zhiyun Transmount-økosystemet med tilbehør for overvåking og trådløs kontroll.

 

 

Priser og levering

De nye gimbalene blir tilgjengelige nå i mai.

Anbefalt salgspris er:

  • Zhiyun Weebill 3S combo gimbal – kr 5.799,- inkl. mva.
  • Zhiyun Weebill 3S gimbal – kr 4.199,- inkl. mva.
  • Zhiyun Crane M3S combo gimbal – kr 4.699,- inkl. mva.
  • Zhiyun Crane M3S gimbal – kr 3.999,- inkl. mva.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt lasse.ericson@focusnordic.se

 

Viktige spesifikasjoner

 

  • Ultrakompakt med stor bæreevne (Zhiyun Crane M3S)
  • Innebygd tofarget fyll-lys (Zhiyun Crane M3S)
  • Forbedret ergonomi (Zhiyun Weebill 3S)
  • Ny innovativ hurtigutløser (Zhiyun Weebill 3S)

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand