2022-06-15 12:00Pressemelding

Zhiyun introduserer en ny LED for kreative

Zhiyun Fiveray FR100CZhiyun Fiveray FR100C

Zhiyun, som er kjent for sine profesjonelle gimbaler, trer inn i nye markeder med sin nye LED. Belysning er en viktig del av filmproduksjons-prosessen, og Zhiyun har til hensikt å gi innholdsskapere et omfattende foto- og produktsortiment for fotografering og filmproduksjon. Det omfatter alt en scene trenger, fra bildebehandling til belysning og lyd. Den nye Fiveray FR100C er resultatet av Zhiyun sin egen R&D-innsats og teknologi, noe som resulterer i en meget kraftig bærbar LED-belysning.

 

FR100C kan produsere opptil 21.195 lux (ved 0,3m) og har 100 dim-trinn for å oppfylle alle kravene til en scene. Et ergonomisk kontrollhjul og en innebygd statusskjerm er lett å se, og praktisk for enhånds kontroll. Standard 1/4" skruefeste for montering i basen gjør at FR100C kan festes på en gimbal, fotostativ, stativ eller annet utstyr som kreves for hver scene.

 

FR100C støtter et fullt fargetemperaturområde fra 2700K-6300K, samt RGB-fargetone, metning og lysstyrke ved hjelp av HSI fullfargemodus som gir mer frihet til å tilpasse belysningen til enhver scene, enten det er et naturlig miljø eller når noe mer kreativt er nødvendig.

 

Innebygde vifter sikrer effektiv kjøling, slik at den også kan brukes i høye omgivelsestemperaturer. Et stort 6-cellers internt batteri gir flere timer belysning og rask 120W PD-lading.

 

Pris og levering

 

Den nye LED-belysningen kommer på markedet i slutten av juni, og anbefalte salgspriser er

  • Fiveray FR100C LED Tube Light - kr 2.799,- inkl. mva.
  • Fiveray FR100C Combo LED Tube Light – kr 3.499,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt lasse.ericson@focusnordic.se

 

Viktige spesifikasjoner

 

  • Kan produsere opptil 21.195 lux (ved 0,3m)
  • Fargetemperatur-område fra 2700K-6300K
  • 0-100% dimming
  • Kompakt design
  • Effektiv kjøling
  • PD-lading

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand