2015-08-12 10:09Pressemelding

XEEN – nytt objektivmerke for profesjonell video

null

Koreanske Samyang, som er mest kjent for sine rimelige kameraobjektiv for konsumentmarkedet, lanserer nå et nytt varemerke for profesjonell video, XEEN.


Tre brennvidder allerede fra start
Tre brennvidder kommer nå, og ytterligere tre er planlagt for neste år. Først ut er: XEEN 24mm T1.5, XEEN 50mm T1.5 og 85mm T1.5.


Bakgrunn til navnet
XEEN har fått navnet sitt fra ”scene” og ”seen”.


Konstruksjon
XEEN-objektivene er konstruert for å gi maksimal brukervennlighet og kvalitet, også i dårlig lysforhold. Alle tre har lysstyrke T1.5 og en perfekt rund blenderåpning for en vakker bokeh´, noe som vil bli verdsatt av filmskapere som ønsker å få en filmatisk følelse i sine verk. De har kalibrert fokusskala i meter (for det europeiske markedet).


Lovende mottakelse
Hervey Glen, en engelsk regissør som har testet objektivene sier dette; ”imponerende” og ”meget skarpt også ved lysstyrke 1.5”.

Frank Glencairn er en annen regissør som har testet, og han sier; ”game changer, som leverer en utrolig bildekvalitet”.


Les flere omtaler og mer om objektivene på: www.xeenglobal.com


Pris og levering

Objektivene kommer på markedet i begynnelsen av september og vil koste:

  • XEEN 24mm T1.5, Ca.pris: kr 15.000,- inkl. mva.
  • XEEN 50mm T1.5, Ca.pris: kr 15.000,- inkl. mva.
  • XEEN 85mm T1.5, Ca.pris: kr 15.000,- inkl. mva.


For ytterligere informasjon, kontakt: lasse.ericson@focusnordic.se

Focus Nordic i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eyefi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss, UK Pro, Kowa, Celestron og Lytro. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand