2021-07-01 10:00Pressemelding

Weebill 2 - en ny Gimbal fra Zhiyun


En gimbal er kanskje det viktigste verktøyet for en video-innholdsleverandør (foruten selve kameraet). Zhiyun er en av de ledende produsentene og har en bred produktportefølje som dekker behovet for stabilisering av opptaksenheter fra mobiltelefoner og opp til RED Komodo.

Nå kommer Zhiyuns oppdaterte versjon av den mest solgte gimbalen; Weebill 2.

Weebill 2 henvender seg til brukere av profesjonelle speilløse og DSLR kameraer som f.eks Sony's A7III+FE 24-70mm F2.8 eller Canon 5D4+EF 24-70mm F2.8.

På den nye Weebill 2 finner man nye funksjoner som en roterbar integrert LCD skjerm (Flip out) og forbedret ergonomi, bildeoverføring og kraftigere motorer.

Weebill 2 er den første gimbalen som tilbyr en integrert Flip-out full HD LCD skjerm (touchscreen 2.88») med alle kontroll- og innstillingsmuligheter. Skjermen tilbyr et intuitivt og programmerbart grensesnitt som innbyr til interaksjon og bedre muligheter for monitorering av pågående opptak. Via skjermen kan man også ved kun ett trykk på skjermen engasjere f.eks. Smart Follow og Time-lapse uten bruk av ZY appen.

Weebill 2 er utstyrt med en helt ny Infenion chip og oppgraderte algoritmer, noe som gjør den enda mer stabil enn sin forgjenger. Dette, kombinert med kraftigere motorer gjør Weebill 2 til et perfekt verktøy, selv i ekstreme situasjoner.

Et klassisk «sling grip» gjør det enkelt og sømløst å bytte fra overhånd til underhånds-opptak, det bidrar til å redusere operatørens belasting og øker dermed kontinuerlig driftstid.

Med den nye gimbalen introduseres også «MasterEye visual controler» (VC100) som er inkludert i Weebill Pro kit+ . Dette er en sofistikert enhet som eliminerer behovet for en separat monitor, bildeoverføringsenhet og bevegelseskontroll. Med denne funksjonaliteten gir Weebill 2 deg en trådløs overførings-rekkevidde på inntil 150m i 1080P (60fps) oppløsning og en redusert forsinkelse helt ned til 60ms.

 

Weebill 2 leveres i fire ulike versjoner og vil være tilgjengelig medio/Ultimo Juli.

  • Standard; uten sling grip og bæreveske - Pris: kr 6.099,- inkl. mva.
  • Combo; med Sling grip og bæreveske inkludert - Pris: kr 7.199,- inkl. mva.
  • Pro; samme som Combo + «image transmitter AI og Zoom/fokus motor - Pris: kr 9.799,- inkl. mva.
  • Pro +; samme som Pro men med tillegg av Master visual controller (VC100) - Pris: kr 11.990,- inkl. mva.

 

 For ytterligere informasjon, vennligst kontakt henrik.wernbo@focusnordic.se

 

Nøkkelfunksjoner

  • Designet for profesjonelle speilløse og DSLR-kameraer
  • Ni timer batterilevetid/1,6 timer ladetid
  • Klassisk Sling grip funksjon
  • Integrert Flip-out roterbar touch screen
  • Avansert bildeoverføring


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand