2020-09-18 08:09Pressemelding

Vinteren kommer!

Alle elsker hvite og krispe vintre, men alle som har vært ute og fotografert på vinteren vet hvor kaldt det er å holde kameraer og stativer.

Vallerret gloves er et nytt merke og produsent av hansker som skal beskytte hendene våre mot kulde, og holde oss varme og kreative gjennom hele vinteren.

Vanlige vinterhansker gjør det nesten umulig å justere innstillinger og bytte objektiver. Kameraknapper kan være vanskelige å nå, og derfor tar mange fotografer av seg hanskene og velger å slite med kalde hender for å kunne bruke kameraet sitt. Det finnes ikke noe verre enn fingre som fryser, og å måtte avslutte fotograferingen tidligere enn planlagt.

Vallerret har utviklet 7 modeller som dekker alt, fra amatører som fotograferer barn som kjører kjelke, eller om du er en profesjonell fotograf som fotograferer isbjørner ved polarsirkelen.  Det finns en modell til alle:

 

VALLERRET POWER STRETCH PRO FÔRET HANSKE MED TOUCH
Et flott baselayer designet til bruk inni dine øvrige fotohansker, eller for seg selv på en mild vinterdag. Dette gjør de til et allsidig tillegg til hanskeutvalget ditt.  
Anbefalt pris: kr 349,- inkl. mva.

 

VALLERRET URBEX FOTOHANSKE BRUN
Urbex-hansken er designet for urbane fotografer som ønsker balanse mellom stil, varme og funksjonalitet. Denne UNISEX-hansken er laget av ekte geiteskinn og 100% merinoull, og den er touch screen kompatibel.
Anbefalt pris: kr 799,- inkl. mva.

 

VALLERRET W'S NORDIC FOTOHANSKE
W's Nordic er spesielt tilpasset for den kvinnelige hånden. Den er en "ta-med-overalt"-hanske som passer til daglige bruk, fra å fotografere landskap i fjellet til å fotografere vinterportretter på gaten.
Anbefalt pris: kr 799,- inkl. mva.

 

VALLERRET MARKHOF PRO 2.0 FOTOHANSKE SVART
Fra by til fjelltopp - Markhof Pro 2.0 er en allsidig funksjonell og stilig "ta med overalt" fotohanske.
Anbefalt pris: kr 799,- inkl. mva.

 

VALLERRET IPSOOT FOTOHANSKE IPSOOT
En UNISEX solid hanske som gir ekstra beskyttelse mot elementene når temperaturene faller betraktelig.
Anbefalt pris: kr 1.099,- inkl. mva.

 

VALLERRET SKADI ZIPPER MITT PSP
Denne allsidige 2-i-1 hansken gir deg alle varmefordelene fra votter i tillegg til å gi deg full fleksibilitet til å betjene kameraet ditt. Enten du trenger en enkelt finger eller fire, er det bare å tilpasse glidelåsåpningen etter behov.
Anbefalt pris: kr 1.199,- inkl. mva.

 

VALLERRET ALTA OVERMITT SVART
Som en sovepose for hånden din. Alta Over-Mitt er en unisex-modell som passer over/utenpå alle Vallerret hanskemodeller, for å gi deg ekstra varme og holde hendene varme når du trenger det mest.
Anbefalt pris: kr 1.099,- inkl. mva.

 

Hanskene er utviklet etter mange års erfaring fra opphold i kalde områder, fra Alaska til Norge, for å forsikre at du aldri mer skal fryse på hendene.

Vallerret jobber dedikert for å hjelpe fotografer til å glede seg over så mange fotograferingsopplevelser som mulig, uansett værforhold og kulde.

Når det gjøres riktig, er vinterfotografering en av de mest givende opplevelsene du kan ha.

Hanskene er allerede tilgjengelig.

 

Spesifikasjoner:

  • Flere modeller å velge blant
  • Høy kvalitet
  • Passer alle, fra amatør til profesjonell
  • Enkelt å justere knapper osv. på kameraet uten at du trenger å ta av deg hanskene


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand