2023-01-24 15:00Pressemelding

Vesker og tilbehør for den detaljfikserte

Peak DesignPeak Design

Focus Nordic har gleden av å meddele at vi utvider vår kreative portefølje med en av verdens mest velkjente produsenter av innovativt tilbehør for innholdsskapere, pendlere og eventyrere, Peak Design.

Fra 1. februar vil Focus Nordic være stolt distributør av Peak Design i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

 

Ingen reiser er like. I over ti år har Peak Design designet kameravesker, stropper, klips og annet kreativt tilbehør for bevisste og innovative skapere. Produktsortimentet deres er fullspekkett av løsninger der smart design møter funksjon.

 

Enten du kjøper en større kameraryggsekk, en kamerastropp med det unike Anchor Link-systemet eller et lett reisestativ i karbon, er et Peak Design-produkt bygget for å gi deg tilgang til, organisere og beskytte utstyret ditt samtidig som du fremmer kreativiteten din.

 

Designfilosofien deres er å designe produkter for å løse problemer, skape glede, se bra ut, appellere globalt og eldes elegant. De vurderer alle materialer og detaljer og velger metoder som har minimal forstyrrende innvirkning på mennesker og planeten vår. Alle Peak Design-produkter kommer med livstidsgaranti.

 

Peak Design er et helt karbonnøytralt selskap som setter mennesker og planeten foran profitt, og donerer 1% av inntektene sine til miljøvennlige ideelle organisasjoner. Som én av grunnleggerne av Climate Neutral har Peak Design gått inn i kampen mot klimaendringer, og inviterer deg til å være en del av dette.

 

I Peak Designs innovative produktutvalg hos Focus Nordic finner du:

 

• Hverdagsvesker for kamera og reise

• Tilbehør til vesker

• Stropper og klips

• Stativ

• Mobilt økosystem

 

Produktene deres er sofistikerte, holdbare, stilige og multifunksjonelle på samme tid, sier Kirstine Lindholm, ansvarlig PM for Peak Design i Focus Nordic.

Peak Designs produktsortiment er bygget rundt tilgang, organisering, utvidelse og beskyttelse, og er rettet mot både fagfolk og entusiaster.

 

Produktene vil være tilgjengelige i Danmark, Finland, Norge og Sverige fra 1. februar.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt kirstine.lindholm@focusnordic.dk

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand