2016-02-23 07:00Pressemelding

Vanntett actionkamera med 4K fra Ricoh

null

Ricoh WG-M2 heter den nye modellen som vil gi de andre actionkameraene på markedet en tøff kamp. Kameraet er vanntett til 20 meter uten bruk av undervannshus.


Høy oppløsning og supervidvinkel

Ricoh WG-M2 filmer i 4K/30p med en bildevinkel på hele 204 grader. Denne supervidvinkelen gjør at man får med mer på bildet enn med andre sammenlignbare kameraer på markedet.


Tøff allerede fra start

Kameraet er vanntett ned til 20 meter (tilsvarende IPX8 eller JISClass) uten undervannshus og tåler fall fra 2 meter. Det er dessuten kuldebestandig ned til -10℃.


Mange nye smarte funksjoner

Noen av nyhetene på WG-M2 er at kameraet vibrerer for å varsle brukeren ved start og stopp, mulighet til å snu bildet i kameraet, sideveis eller opp og ned, når det er ønskelig pga. montering, og automatisk hvitbalanse ved undervannsfilming.


Innebygget WiFi

WG-M2 har innebygget WiFi og fungerer med appen ”Image Sync”. Man kan styre kameraets funksjoner og også se på videoopptak live dersom kameraet er stilt inn på Full-HD (1920x1080 pixler), eller HD (1280x720 pixler). Man kan også overføre bilder og video til sin mobile enhet og spille av, redigere og dele via sosiale medier.


Bredt utvalg av tilbehør

Et bredt utvalg av tilbehør finnes allerede fra Ricoh. Kameraet har standard stativfeste.


Øvrige funksjoner

  • 1,5” LCD skjerm med 115.000 bildepunkter.
  • Supervidvinkel også ved stillfotografering (8MP) med 202 graders bildevinkel.
  • Raskt serieopptak med åtte bilder per sekund.
  • Stort følsomhetsområde med ISO-innstilling; 200 til 6400.
  • Innebygget minne på 68MB. Kan utvides med micro-SD.


Pris og levering

Kameraet kommer på markedet i begynnelsen av april og vil koste:

  • Ricoh WG-M2. Ca.pris: kr 3.599,- inkl. mva.

(inkl. oppladbart li/ion-batteri, lader, USB-kabel, linsebeskyttelse og undervanns-linsebeskyttelse)


For mer informasjon kontakt: Helge.Rose@focusnordic.no

Focus Nordic i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eyefi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss, UK Pro, Kowa, Celestron og Lytro. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand