2021-08-02 10:00Pressemelding

TSN-99 Prominar - nytt premium spottingscope fra Kowa

Kowa er kjent som en av verdens ledende produsenter av kikkerter og spottingscope, og deres TSN-880-serie har vært mange fuglekikkere og friluftentusiasters førstevalg i nesten to tiår.

TSN-99 Prominar er en videreutvikling av den populære serien, og er Kowa sitt første spottingscope med både en konveks XD-linse og en ren fluorittkrystall-linse. Den har Kowa sin største objektivdiameter som hittil er produsert, 99mm, noe som gir overlegne egenskaper i svakt lys og utsøkte detaljer uten kromatisk aberrasjon.

 

Spottingscopet har et helt nytt design med god ergonomi, kombinert med avansert konstruksjon som gjør den enkel å bruke i lange perioder, selv under tøffe forhold. Huset er laget av 100% magnesiumlegering og er en av de mest kompakte og lette i sin klasse, noe som gjør den enklere å balansere enn mange andre modeller.

 

TSN-99 har på samme måte som tidligere modeller, Kowa sin Quick focus (dobbelfokus), som muliggjør rask fokusering med bare noen få jevne omdreininger, mens finfokuseringen gir presis fingertuppkontroll og en optimal fokuseringsnøyaktighet med små justeringer, selv når du bruker hansker.

 

Den optiske konstruksjonen består av Kowa sine unike og rene fluorittkrystall-linser, sammen med en Kowa XD-linse med ekstremt lave dispersjonsegenskaper, produserer spottingscopet en forbløffende bildekvalitet med stor fargebalansering og et minimum av kromatisk aberrasjon, selv ved høy forstørrelse.

Objektivlinsen har også ekstra beskyttelse med Kowa sitt unike KR-belegg som avviser smuss, fuktighet og støv fra å legge seg på overflaten.

Spottingscopet er fullt kompatibelt med alt tilbehør fra Kowa.

 

Sammen med det nye spottingscopet introduserer Kowa et nytt TE-80XW 40x ekstremt bredt okular. Det nye okularet er designet for optimal visning for brukeren, samt for digitale kameraer og smarttelefoner med adapter for spottingscopes (ekstrautstyr).

Okularet har en forstørrelse på 40x og et synsfelt på opptil 37m på 1000m avstand. Noe som gjør det lettere å finne motivet raskere, takket være et bredere bilde av omgivelsene.

Det optiske designet inneholder en spesiallinse som minimerer forvrengning og gir et rett tegnet bilde over hele synsfeltet på 80 grader. En XD-linse brukes for å minimere kromatisk aberrasjon, og okularlinsen har Kowas KR-belegg for beskyttelse mot smuss, fukt og støv.

Okularet er kompatibelt med den nye TSN-99-serien og nåværende seriene TSN-880- og TSN-770-serien.

 

 

Pris og levering

Det nye spottingscopet og okularet vil bli tilgjengelig i løpet av høsten 2021.


Anbefalt utsalgspris:

  • TSN-99 – kr 33.990,- inkl. mva.
  • TE-80XW 40x – kr 7.299,- inkl. mva.
  • TE-11WZ II – kr 7.499,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, kontakt hans.bergquist@focusnordic.se

 

Egenskaper

  • Overlegen bildekvalitet
  • Rask og presis fokus
  • Lett og solid design
  • Værsikret
  • TSN-99-serien inkluderer både en vinklet (TSN-99A) og en rett (TSN-99S) modell


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand