2022-03-31 13:00Pressemelding

Trådløst intercom headset-system med full duplex fra Hollyland

Hollyland Solidcom C1Hollyland Solidcom C1

 

Jobber du i et profesjonelt produksjonsmiljø er det viktig å opprettholde løpende kommunikasjon med teamet ditt slik at alt går problemfritt.

 

Nye Solidcom C1 fra Hollyland er et trådløs intercom-headset med full duplex som bruker den avanserte DECT 6.0-teknologien. Systemet opererer i 1,9 GHz-båndet og gir pålitelig overføring på opptil 350m (LOS) med usedvanlig klar lyd.

 

Det nye, lette headsettet sørger for et mer effektivt teamarbeid og gir klar og nøyaktig lydkvalitet selv i støyende omgivelser, takket være en frekvensrespons på 150 Hz-7 KHz og førsteklasses AEC (Acoustic Echo Cancellation). Den retningsbestemte mikrofonen fanger talerens stemme tydelig, samtidig som den minimerer uønsket støy og mikrofonen deaktiveres automatisk når mikrofonbommen heves.

 

Intercom-headsettet leveres med et ekstra litiumbatteri for enkelt skifte under arbeid i feltet, noe som holder systemet i gang med minimal nedetid. Batteriene kan lades eksternt med en dedikert lader med flere porter. Det tar bare 2,5 time å lade batteriet fullt, og de gir opptil 10 timers brukstid for hvert headset (5-6 timer for systemets master headset). Systemet er klart til bruk med det samme og kan pares med opptil 6 headset.

 

Med den valgfrie Solidcom C1 Hub-basen kan du utvide systemet med opptil 9 personer og tilby samme dekning hvis du ikke vil bruke konfigurasjonen for master headset. Den batteridrevne huben tilbyr også tilleggsfunksjoner, som for eksempel kaskadekobling av opptil tre systemer, A /B-gruppering og «Mute alle» med én tast, UAC-funksjon (Cloud calling), og en kunngjøringsfunksjon slik at du kan kommunisere umiddelbart med alle headset.

 

DECT 6.0-teknologien gir utmerket overføringsstabilitet og har dobbel brukerkapasitet per kanal. En ordning med to antenner bidrar også til å sikre uavbrutt teamkommunikasjon i komplekse miljøer. DECT 6.0-krypteringsteknologien hindrer at utenforstående kan lytte med.

 

Priser og levering

Det nye intercom-systemet kommer på markedet i april, og leveres i 5 forskjellige varianter.

Anbefalte utsalgspriser er:

 • Solidcom C1 med 2 headset – kr 5.699,- inkl. mva.
 • Solidcom C1 med 3 headset – kr 8.499,- inkl. mva.
 • Solidcom C1 med 4 headset – kr 11.290,- inkl. mva.
 • Solidcom C1 med 6 headset – kr 16.690,- inkl. mva.
 • Solidcom C1 med HUB & 8 headset – kr 42.390,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt odd.bergsto@focusnordic.no

 

Viktige spesifikasjoner

 • Pålitelig overføring på opptil 350m
 • Kan pares umiddelbart
 • Opererer i 1,9 Ghz-båndet
 • 10 timers driftstid for hvert headset
 • Med Solidcom C1 Hub-basen kan du utvide systemet
 • DECT 6.0-krypteringsteknologi hindrer at fremmede kan lytte med

  


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand