2014-04-23 10:09Pressemelding

To nye vesker i Passport-serien fra Lowepro

null

Mange brukere ønsker nå en fotoveske med et design som ikke nødvendigvis signaliserer at det er fotoutstyr man bærer på. På grunn av dette har de nye Passport-veskene fra Lowepro blitt en suksess. Nå utvides serien med to nye modeller, Passport Backpack & Passport Messenger.

”Passport-veskene gir brukerne mulighet til både å bære fotoutstyret sitt, en laptop og personlig utstyr i en diskret og fin veske”, sier Hans Venshøj Poulsen, Nordic Product Manager hos Focus Nordic AB. ”Modellene har en fotoinnsats hvor fotoutstyret er godt beskyttet. Innsatsen kan enkelt tas ut dersom man ønsker å bruke vesken til noe annet”. 


Passport Backpack

Har plass til f.eks. et CSC-kamera (speilløst) eller kompakt DSLR (som f.eks. Nikon D3200 med 18-55mm), ett ekstra objektiv, 13” laptop, smartphone og personlig utstyr. Backpack-modellen finns i svart. 

  • Innermål kameradelen (BxDxH): 26 x 12,5 x 17,5 cm 
  • Yttermål (BxDxH): 28 x 18,5 x 39,5 cm 
  • Vekt: 0,6 kg


Passport Messenger

Har plass til f.eks. et CSC-kamera (speilløst) eller kompakt DSLR (som f.eks. Nikon D3200 med 18-55mm), ett ekstra objektiv, 13” laptop, smartphone og personlig utstyr. Messenger-modellen finns i svart og grå/orange. 

  • Innermål kameradelen (BxDxH): 37,5 x 15 x 27cm 
  • Yttermål (BxDxH): 38,5 x 16,5 x 28,8 cm 
  • Vekt: 0,5 kg


Pris og tilgjengelighet
De nye modellene kommer for levering i løpet av mai, og vil koste: 

  • Passport Backpack, ca. pris: kr 549,- inkl. mva. 
  • Passport Messenger, ca. pris: kr 549,- inkl. mva.


For ytterligere informasjon:
odd.bergsto@focusnordic.no


Focus Nordic Norway AS i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand