2015-08-11 09:12Pressemelding

To nye fotoryggsekk-serier fra Lowepro

null

Lowepro, verdensledende innenfor fotovesker, lanserer to nye serier ryggsekker for den voksende skaren utendørs-fotografer. Whistler er en helt ny serie for krevende profesjonelle action-fotografer, mens Photo Sport II er en videreutvikling av suksess-serien Photo Sport.

"Begge disse innovative seriene fører tankene våre til Lowepros grunnlegger, Greg Lowe, og originaliteten i foretaket han bygde opp", sier Tim Grimmer, vice president of brand hos Lowepro, "Vi har utviklet disse ryggsekkene for eventyrere som jobber i ekstreme miljøer og idrettsutøvere som vil ha kameraet med på ryggen, uansett aktivitet."


Whistler

Denne profesjonelle serien ble skapt i naturen og ikke ved tegnebordet. Den har under hele utviklingsarbeidet blitt testet av fotografer i feltet, bl.a. av Paul Morrisson, i de ekstreme forholdene som råder ved Coast Mountains i British Colombia, Canada.

"Jeg har arbeidet med Lowepro siden jeg begynte å fotografere skikjøring for 35 år siden, og det var en Lowepro ryggsekk som fikk reddet utstyret mitt, da vi ble tatt av et stort snøskred i 1997 ", sier Paul Morrisson, "et kamera betyr ulike ting for ulike fotografer, men alle kan nok være enige om at det er mer enn et verktøy, og vesken man bærer utstyret i blir derfor en viktig link mellom menneske og kamera. Det er denne tankegangen som ligger bak utviklingen av Whistler".

Whistler er bygd for alle årstider og forhold, og kommer i to størrelser; 350 AW og 450 AW. De er ideelle for tøffe miljøer og lange utflukter, og man kan enkelt feste en mengde annet utstyr utover kamerautstyret på sekken, som f.eks. ski, turstaver, stativ, isøks, m.m.

Takket være Lowepros ActiveZone System™ og MaxFit™ så er de både praktiske og bære og enkle å pakke. Whistler er utviklet for å gi best mulig beskyttelse, og har bl.a. et vanntett materiale i bunnen, All Wheather Cover™ og uttakbar kameradel.


Photo Sport II

Ryggsekkserien for alle som vil oppbevare kameraet sitt trygt ved f.eks. sykling, klatring og løping. Den lette konstruksjonen gjør det praktisk å alltid ha kameraet klart.

De nye Photo Sport BP 200 II og 300 II har begge Lowepros nye UltraCinch™ design som gjør at kameraet holdes stødig selv når man beveger seg mye, tilgang fra siden (uten at ryggsekken må tas av), og innebygget All Wheather Cover™.

Veskene har også plass for 2 liters drikkeposer (ikke inkludert), for å unngå dehydrering under krevende forhold.


Pris og levering

Ryggsekkene kommer for levering i løpet av september og vil koste:

  • Whistler 350 AW. Ca.pris: kr 3.599,- inkl. mva.
  • Whistler 450 AW. Ca.pris: kr 3.999,- inkl. mva.
  • Photo Sport BP 200 AW II. Ca.pris: kr 1.849,- inkl. mva.
  • Photo Sport BP 300 AW II. Ca.pris: kr 2.199,- inkl. mva.


For mer informasjon, kontakt: Kirstine.Lindholm@focusnordic.dk

Focus Nordic i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eyefi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss, UK Pro, Kowa, Celestron og Lytro. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand