2021-08-05 10:52Pressemelding

Tamron presenterer to spennende objektiver for Sony FE

Tamron er i dag en av de mest mest anerkjente produsentene av populære objektiver med høy optisk ytelse for Sony E-fatning. Nå presenterer de ytterligere to nye spennende objektiver.

Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2

Nye 28-75mm F/2.8 G2 er etterfølgeren til nåværende 28-75mm F/2.8 Di III RXD, en av de mest anvendelige objektivene som finns for Sony E på markedet i dag. Det nye G2-objektivet har en ny optisk konstruksjon for å ytterligere forbedre bildekvaliteten med de nyeste høyoppløste kameramodellene.

 

Objektivet har Tamrons lineære fokusmotor (VXD) for rask og presis fokusering, som fungerer godt for både foto og video. Nytt design for forbedret brukervennlighet og ergonomisk utforming.

 

Det er også kompatibelt med den nye ”Tamron Lens Utility”-programvaren som lar brukeren koble objektivet til en datamaskin for å stille inn personlige ønskemål, og for å oppdatere programvaren etter behov. Ulike innstillingsmuligheter gjør at man kan maksimere objektivets funksjonalitet uansett om man bruker det til fotografering eller video. Nærgrensen for objektivet er på 0,18m i vidvinkelmodus, og det har et forstørrelsesforhold på 1: 2,7 for kreative nærbilder.

 

Tamron 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD

Nye 35-150mm F/2 er det første zoomobjektivet for Sony E-fatning (fullformat) som har en største blender på F2. Med et så stort omfang kan man fange både landskap og arkitektur som portrett og nærbilder på avstand med bare ett og samme objektiv.

 

I likhet med nye 28-75mm G2 har dette objektivet Tamrons raske og stillegående VXD-motor for best mulig fokusering ved både fotografering og videoinnspilling. Det støtter også den nye «Tamron Lens Utility»-programvaren hvor man blant annet kan stille inn ulike forhåndsbestemte fokusposisjoner (A og B) og mye mer.

 

 

For mer informasjon, vennligst kontakt karsten.rath@focusnordic.dk

    


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand