2021-08-20 11:00Pressemelding

Tamron-objektiver belønnes med tre prestisjetunge EISA Awards

Vi er veldig stolte over å kunngjøre at EISA, European Imaging and Sound Association, har hedret Tamron med tre prestisjetunge priser i kategorien Foto. Spesielt for “LENS OF THE YEAR”, “WIDEANGLE ZOOM LENS APS-C” og “TELEFOTO ZOOM LENS”. Prisene gikk til Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD (modell B070), Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD (modell B060) og Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD (modell A057).


Utdrag fra juryens begrunnelser:

EISA – LENS OF THE YEAR 2021-2022

Tamron 17-70 mm F/2.8 Di III-A VC RXD (modell B070)


For fotoentusiaster som bruker Sony-kameraer med APS-C-bildebrikke og er på jakt etter en zoom med høy kvalitet, kan dette være et perfekt valg. Objektivet byr på en særlig praktisk kombinasjon av maksimum blenderåpning og et stort brennviddeområde tilsvarende 26–105mm bildevinkel på fullformat, uten kompromisser i optisk kvalitet. Objektivet er værbeskyttet for å matche de mer avanserte kameraene i Alpha 6000-serien, mens den effektive optiske bildestabilisatoren tillater håndholdt fotografering ved lange lukkertider uten at kamerabevegelsen gir uskarpe bilder. Autofokusen er dessuten stillegående og presis, og dessuten fullt kompatibel med kameraegenskaper som øye-AF. Alt i alt, et glimrende valg for daglig fotografering.

 


EISA – WIDEANGEL ZOOM LENS (APS-C) 2021-2022

Tamron 11-20 mm F/2.8 Di III-A RXD (modell B060)


Verdens første ultravidvinkel-zoom konstruert for å brukes med Sony E-mount speilløse kameraer med APS-C-format, som også kan prange med maksimum lysåpning på f/2.8. Det er både kompakt og lett, men gir likevel resultater av topp kvalitet. Nærgrensen er bare 15cm ved korteste brennvidde, ideelt for nærfotografering. RXD autofokus-motoren er helt lydløs og fokuserer presist og raskt på alle motiver, noe som er spesielt viktig for videoopptak. Resultatet er et perfekt valg for fotografering og opptak med ekstraordinære synsvinkler og slående perspektiver.

 


EISA – TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022

Tamron 150-500 mm F/5-6.7 Di III VC VXD (modell A057)

Tamrons ultra-telezoom for Sony E-mount leverer et samlet brennviddeområde som er ideelt for villmark-, sport og actionfotografering i en imponerende kompakt design. Det byr også på nærgrense på 60cm ved 150mm-posisjon, med maksimum gjengivelsesgrad på 1:3,1 for nærfotografering. Zoomens Broad-Band Anti-Reflection-coating motvirker refleksflekker og sløring, mens objektivet beskyttes av en fuktighetsavvisende konstruksjon sammen med fluorbelegg på frontlinsen. Dette er det første Tamron-objektivet for fullformat speilløse kameraer med optisk bildestabilisering, og bidrar til skarp, håndholdt ultra-telefotografering.

 


Tamron har blitt hedret med EISA Awards i 16 år på rad. I tillegg har de i år fått tre prestisjetunge priser.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt karsten.rath@focusnordic.com


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand