2022-09-21 10:00Pressemelding

Tamron lanserer 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD for Fujifilm

TAMRON 150-500MM F/5-6.7 DI III VC VXD FUJI XTAMRON 150-500MM F/5-6.7 DI III VC VXD FUJI X

Tamron fortsetter å utvikle spennende objektiver for Fujifilms X-mountsystem.


I dag lanseres det populære 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD-teleobjektivet for Fuji, som raskt ble favoritten til mange Sony-fotografer da det ble utgitt for et år siden.

 

150–500mm F/5–6.7 Di III VC VXD er det perfekte valget for actionsport, dyreliv og fugler. Til tross for den maksimale ultratelefoto-brennvidden som tilsvarer 750mm, er 150-500mm F5-6.7 fortsatt ganske kompakt i størrelse. Det har en lengde på bare 209.9mm og en maksimal diameter på 93mm. Selv når det er utvidet helt til telefotoenden, er lengden på objektivet bare 284,9mm, slik at det kan brukes komfortabelt.

 

På objektivet finner du mange spennende funksjoner som forenkler fotografering der det er mye action, for eksempel en Flex zoomlås, innebygget Arca-Swiss quick release og Tamrons raske VXD AF-lineære fokusmotor.

 

Flex zoom lock-mekanismen lar fotografen umiddelbart låse objektivet i enhver zoom-posisjon ved å skyve zoomringen frem og tilbake. Dette forhindrer utilsiktet bevegelse av zoomen på grunn av objektivets vekt. En konvensjonell zoomlåsbryter er også installert for å forhindre at objektivet glir ned under sin egen vekt når det bæres. Hurtigutløseren er Arca Swiss-kompatibel, og formen på grepet er designet for at det skal være enkelt å holde. Objektivet er produsert av magnesium for å redusere vekten, noe som igjen reduserer belastningen ved å håndholde objektivet, og det har festehull for stropper. Vekten på objektivet er 1710g uten stativmontering, og 1865g med.

 

150-500mm har den anerkjente VXD AF-lineære mekanismen for motorfokus som gir ekstrem høyhastighet og presisjonsbevegelse, slik at det sikrer ekstremt responsiv ytelse. Selv når du tar bilder ved teleenden, vil 150-500mm gi rask, komfortabel og nøyaktig fokusering på alle avstander når du fotograferer, fra fjernt til nært.

Objektivet har forbedret fokussporing som gjør det lettere å fange motiver i rask bevegelse, for eksempel fotografering av sportsbegivenheter, fugler og dyreliv. Dette sikrer at du aldri går glipp av dramatiske, actionpregede øyeblikk, uansett om du tar bilder eller video. Den lineære motoren vil også redusere støy og vibrasjoner som produseres under fokusering, noe som gjør det ideelt til å ta stillbilder og video i omgivelser der det er påkrevet med lav støy.

 

Objektivet har Tamrons populære VC-modus som gjør det mulig å fotografere enheter håndholdt over lengre tid, og lar deg bytte mellom tre innstillinger (modus 1: Standard, modus 2: Eksklusivt for panorering og modus 3: Innrammingsprioritet). Denne funksjonaliteten leverer utmerket ytelse for bildestabilisering, og gir effektiv reduksjon av uskarphet på bilder som er forårsaket av kamerarystelser.

 

Den optiske konstruksjonen består av 25 elementer i 16 grupper, inkludert en XLD (extra Low Dispersion), fem LD (Low Dispersion), og to hybrid-asfæriske objektivelementer som kontrollerer avvik grundig, samt korreksjon av aksial kromatisk aberrasjon. Objektivet har Tamron sin berømte BBAR-G2-coating som reduserer ghosting og refleksjoner til et minimum, slik at det bidrar til å øke detaljene i bildet. Fordi 150–500mm F5-6.7 er designet for speilløse fullformatkameraer, leverer den ekstremt høy bildekvalitet og god ytelse over hele zoomområdet, i midten og fra kant til kant. 

 

Objektivet har en MOD (minimum objektavstand) på 0,6m med 150mm vidvinkel, og 1,8m ved 500mm tele. En værsikret konstruksjon og fluor-coating sikrer bruk selv under tøffe værforhold.

 

Pris og levering

 

Det nye objektivet begynner å leveres i oktober.

Anbefalt salgspris er kr 16.190,- inkl. mva.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt karsten.rath@focusnordic.com

 

Viktige spesifikasjoner

  • Kompakt ultratele-zoomobjektiv
  • Fantastisk bildekvalitet
  • Utstyrt med MF SPEED-kobling som er praktisk ved manuell fokusering
  • Rask autofokus
  • Værsikret konstruksjon
  • Solblender med fleksibel, beskyttende front
      


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand