2023-02-20 11:00Pressemelding

Tamron annonserer utviklingen av en ny dynamisk vidvinkelzoom for Fuji X

Tamron 11-20mm F2.8 Di III-A RXD for Fuji X-MountTamron 11-20mm F2.8 Di III-A RXD for Fuji X-Mount

Tamron fortsetter å styrke Fujifilm-objektivsystemet med en ny, allsidig og dynamisk vidvinkelzoom, Tamron 11-20mm F/2.8 Di III-A RXD.

 

Selv om dette er et raskt zoomobjektiv med F2.8 blenderåpning, er objektivet veldig lite, det føles perfekt balansert, og passer perfekt til Fujifilm-kameraenes flotte design.

 

Med et fullformat-ekvivalent zoomområde på 16,5-30mm er dette et ideelt objektiv for reise-, landskaps- og gatefotografering. Objektivet er beskyttet av en værsikret konstruksjon, og har et slitesterkt fluoritt-belegg som gir ekstra beskyttelse når du fotograferer utendørs under tøffe forhold.

Når du fotograferer i 11mm ultravidvinkelenden, gir objektivet fantastiske nærbilder, med en MOD på bare 0,15m, og et maksimalt forstørrelsesforhold på 1:4.

 

Tamrons RXD AF trinnvise fokusmotor gir rask og presis autofokus med utmerket fokussporing av motiver i bevegelse, slik at du aldri går glipp av de viktige øyeblikkene. I tillegg er objektivet ekstremt stillegående, så det er perfekt for både stillbildefotografering og videoopptak i miljøer som krever lydsvak mekanikk.

 

Lansering er planlagt våren 2023. Prisen vil bli annonsert på et senere tidspunkt.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt karsten.rath@focusnordic.com

 

Viktige spesifikasjoner

  • Ultra vidvinkelzoomobjektiv med rask F2.8 blenderåpning
  • Enestående optisk ytelse
  • Stillegående RXD trinnmotorenhet, perfekt for videobruk
  • MOD på 0,15m ved 11mm brennvidde for kreativ ultra vidvinkelmakro
  • Værsikret konstruksjon og fluoritt-belegg for ekstra beskyttelse 

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand