2021-07-22 08:00Pressemelding

Tamron annonserer sitt første objektiv for Fuji X

Tamron er en av de mest flittige og anerkjente produsentene når det gjelder produksjon av alt-i-ett-zoom objektiver. Det nye 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD er det første objektivet de har utviklet for Fujifilm X-mount. Dette objektivet vil også bli tilgjengelig i en Sony E-mount-versjon.

18-300 mm F3.5-6.3 dekker et bredt zoom-område fra cirka 27 mm til 450 mm (omregnet til fullformat brennvidde). Det første APS-C speilløse zoom-objektivet i verden med et 16,6x zoomforhold, gir objektivet fordelene med et allsidig alt-i-ett zoomobjektiv, noe som er ideelt for et bredt spekter av fotografiske muligheter.

AF-drivenheten bruker TAMRON sin lineære motorfokusmekanisme VXD (Voice-coil eXtreme-moment Drive) og gir en overlegen stille og smidig ytelse. Objektivet inneholder spesielle linseelementer som er nøyaktig tilpasset for å opprettholde høy oppløsningsytelse fra kant til kant, noe som gir høy bildekvalitet som er blant de beste av alt-i-ett-zoomobjektivene.

Med en MOD (Minimum Object Distance) på 15 cm i den i den vide enden og et maksimalt forstørrelsesforhold på 1:2, fungerer dette objektivet utrolig bra i sin kategori når du tar bilder på nært hold. Det er utstyrt med Tamron sin populære VC-mekanisme (Vibration Compensation) som støtter billedstabilisering selv med ultra-tele brennvidder. Det har også 67 mm filterstørrelse, den samme som andre Tamron-objektiver for speilløse kameraer.

 

Pris og levering
Dette objektivet vil være leveringsklar i slutten av 2021
Prisene vil komme senere

For mer informasjon, vennligst kontakt karsten.rath@focusnordic.dk

Spesifikasjoner:
•             Verdens første 16,6x alt-i-ett-zoom.
•             Ekstremt rask og presis AF, VXD lineær motorfokusmekanisme og det høyeste nivået i sin klasse.
•             MOD: 15 cm, maksimalt forstørrelsesforhold: 1:2 ved 18 mm vid ende.
•             Den beste bildekvaliteten i sin klasse.
•             Fremragende VC.
•             Kompakt størrelse.
•             Brukervennlige funksjoner (værbestandig konstruksjon, fluorbelegg, zoomlåsebryter).


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand

Relaterte medier