2013-01-17 12:00Pressemelding

Ta bedre bilder og video med din smarttelefon - med Jobys GripTight

null

Joby lanserer 3 innovative stativløsninger for iPhone® & Android™ (og andre smarte mobiler).

Joby, som er kjent for sine Gorillapod-stativer utvider nå produktporteføljen med den nye serien GripTight™ collection, for smarttelefoner.

GripTight gir deg bedre stillbilde og video opptak. Den fungerer også som en ekstra hånd når man Skyper eller se på film.

“Smarttelefonen er alltid med, og de brukes mer og mer til fotografering og filming", sier Laura Kawakami, JOBY brand and product marketing director. “Vår allsidige GripTight kan kraftig forbedre kvaliteten på film og bildeopptak.”

GripTight Micro Stand er et smartphone-stativ i lommeformat. Designet med en indre ramme av stål, og ben i zink-legering, er Micro Stand liten og solid nok til å ligge i en lomme eller henge på et nøkkelknippe. De gummierte føttene gjør at det står stødig, selv på ujevne underlag, og mini-kulehodet kan vinkles 36 grader i valgfri retning.

GripTight GorillaPod Stand er en tilpasningsdyktig løsning med de klassiske Gorillapod-bena, som enkelt festes på nærmeste gren, eller f.eks. et rekkverk. En perfekt reisekamerat.

GripTight Mount er et smidig feste som kan brukes i kombinasjon med en GorillaPod™ eller hvilket som helst annet stativ takket være universal-stativskruen. En perfekt løsning for de som allerede har et stativ.

Pris og tilgjengelighet
GripTight-serien finnes for omgående levering.

  • GripTight Micro Stand, Ca. kr 229,- (inkl. mva)
  • GripTight GorillaPod Stand, Ca. kr 229,- (inkl. mva)
  • GripTight Mount, Ca. kr 119,- (inkl. mva)

Focus Nordic Norway på Rud i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Pentax, Jobo, Tamron, Lowepro, Telefunken, C-Frame, Transcend, SanDisk, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sunpak, Metz, Nissin, Kenko, Gorillapod og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand