2018-11-12 09:00Pressemelding

Steiner SkyHawk 4.0 – robust, lett og rask fokus

null

Den nye kikkertserien SkyHawk 4.0 tilbyr utmerket håndtering og den enestående robustheten som har blitt synonym med Steiner. Dette er den perfekte kikkerten for naturentusiaster!

Tilbringer du mye tid ute i naturen med aktiviteter som jakt, fiske, fotografering, padling eller fjellturer, da er Steiner SkyHawk 4.0 en kikkert for deg.

Dette er en eksepsjonelt robust kikkert med suveren håndtering, rask fokus og skarp optikk, som kommer i fire versjoner; 10x42, 8x42, 10x32 og 8x32. Dermed kan du alltid finne en passende kombinasjon av forstørrelse og lysstyrke som passer for akkurat din type aktivitet.


Tøff, lett og behagelig

Kjennetegnene for Steiner SkyHawk 4.0 er den gode ergonomien, et resultat av det slitesterke og glatte gummibelegget, samt de velformede fordypningene for fingrene som gir et perfekt grep i alle værforhold. Øyemuslingene er produsert av myk, hudvennlig silikon og designet slik at de forhindrer lyslekkasje fra sidene. På den måten får du alltid et krystallklart bilde gjennom kikkerten. Øyemuslingene kan også brettes ned for bruk med biller.

Nitrogenfylt optikk som forhindrer dugg på glassoverflatene, også ved ekstreme temperaturvariasjoner (spesifisert for intervall mellom -20°C og + 70°C), er en annen smart funksjon som man raskt lærer seg å sette pris på.

SkyHawks optiske konstruksjon med takprisme gjør dessuten kikkerten både lett og kompakt, med andre ord enkel å pakke ned i en ryggsekk og ideell for villmarksturen!

Selv ikke i veldig tøffe miljø- og værforhold trenger du å bekymre deg for SkyHawk 4.0. Kikkerthuset er produsert av robust Makrolon og er vanntett ned til 3 meter. Gummiarmeringen er ripebestandig og avvisende mot fett og olje, og tåler mye støt før den viser de minste tegn på bruk.


System for rask fokusering

Har du noensinne forsøkt å følge et bevegelig objekt med en kikkert? Da vet du hvor viktig det er med et raskt fokussystem. SkyHawk 4.0 har et sentralt plassert fokushjul som krever minimal rotasjon for fokusering fra nærgrensen (2 meter) til uendelig. Du kan også forhåndsinnstille en avstand som du ønsker å kunne komme tilbake til så fort som mulig.


8x32
8x32-modellen er ideell for fugletittere og naturinteresserte som beveger seg mye i skog og mark, og trenger en kikkert med god forstørrelse og bred bildevinkel. Den lave vekten gjør også at kikkerten egner seg for langvarige observasjoner.


8x42
8x42-versjonen av SkyHawk 4.0 er en allsidig favoritt med lett og kompakt format. Dens fordeler er et stort synsfelt, utmerket lysstyrke og behagelig håndtering, noe som gjør den til et perfekt valg for krevende brukere.


10x32
Denne modellen har 10x forstørrelse og viser en fascinerende mengde detaljer i et landskap, også på lange avstander. Kombinasjonen god lysstyrke og optisk ytelse gjør den til en utmerket kikkert for allroundbruk.


10x42
SkyHawk 4.0 med 10x forstørrelse og 42mm åpning gir et lyst og skarpt bilde på alle avstander og egner seg godt til å observere detaljer på lang avstand, f.eks. i vidstrakte landskap eller fjellmiljøer.


Pris og levering:

De nye kikkertene i Steiner SkyHawk 4.0 serien er allerede leveringsklare, og prisen vil bli:

8x32: Ca.pris: kr 3.995,- (inkl. mva)

8x42: Ca.pris: kr 4.995,- (inkl. mva)

10x32: Ca.pris: kr 4.195,- (inkl. mva)

10x42: Ca.pris: kr 5.195,- (inkl. mva)


For ytterligere informasjon, kontakt: hans.bergquist@focusnordic.se

 

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus.
Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand