2017-03-06 09:00Pressemelding

Steiner feirer 70 år

null

Tyske Steiner, kjent for sine ekstremt robuste kikkerter, har i år 70-års jubileum. Selskapet ble grunnlagt i 1947 etter andre verdenskrig, av Karl Steiner. Hans lidenskapelige interesse for optisk perfeksjon, holdbarhet og innovasjon, gjennomsyrer fortsatt selskapet, som også har valgt å beholde deler av produksjonen i Tyskland for å sikre kvaliteten.


Steiner kikkerter

Steiner har i mange år vært synonymt med kikkerter som tåler tøffe tak i form av støt, fukt og saltvann, samtidig som de er lyssterke nok til å fungere i skumring og daggry.


Steiner – historiske år

  • 1967 – Steiner introduserer Makrolon™. Den gang et revolusjonerende materiale, i dag er dette vanlig på robuste kvalitetskikkerter.
  • 1973 – Steiner lanserer verdens første nitrogenfylte kikkert. Selv i dag brukes denne metoden for å lage vanntette kikkerter uten kondens mellom linsene.
  • 1979 – Verdens første kikkert med innebygget kompass, Commander, som i dag fortsatt er den mest populære marinekikkerten blant sjøfolk.
  • 1988 – Ny optikk og coating-teknologi med laserbeskyttelsesfilter gir den største kikkertbestillingen i amerikansk historie.
  • 2006 – Første kikkert med Nano-coating.
  • 2013 – Commander Global lanseres – verdens første kikkert med kompass som fungerer både på den nordlige og sørlige halvkule.


For ytterligere informasjon, kontakt:
hans.bergquist@focusnordic.se

Focus Nordic er den største distributøren av fotorelaterte produkter i Norden, Baltikum og Polen. Vårt sortiment inneholder mange sterke varemerker, både når det gjelder kameraer, fotografisk tilbehør og kikkerter. Blant varemerkene vi fører er Ricoh-Pentax, Panasonic, Polaroid, Lowepro og Tamron; med flere. Vi har også mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand