2021-01-20 08:06Pressemelding

Sirui lanserer nytt anamorfisk objektiv

Med objektivene 35mm og 50mm f/1.8 1.33, gjorde Sirui anamorfiske objektiver tilgjengelig for alle. Plutselig fikk både innholdsprodusenter og filmskapere mulighet til å filme med anamorfiske objektiver.

Frem til nå har anamorfiske objektiver mest blitt brukt til store filmproduksjoner, som Hollywood-filmer og reklamekampanjer, på grunn av det høye prisnivået. Med det nye objektivet kan alle filmprodusenter oppnå det filmatiske utseendet til en attraktiv pris.

Nå utvides serien med en ny brennvidde – Sirui 24mm f /2.8 1.33x.

 

Objektivet utvider det horisontale synsfeltet 1,33 ganger, noe som gir en HD 2.4:1 film med widescreen-proporsjoner. Et populært format som får publikum til å føle at de er med i handlingen.

Den optiske konstruksjonen har 13 elementer i 10 grupper med nano-coating, og glasset produseres av den velkjente tyske glassprodusenten Schott. Det optiske designet minimerer forvrengning og focus-breathing (brennviddeforandring ved fokusering), og gir et knivskarpt filmatisk bilde.

Sammen med 8 blenderlameller produserer objektivet en drømmeaktig, vakker og oval bokeh, som tilføyer en ekstra dimensjon til sluttresultatet.

Takket være de unike anamorfiske lysegenskapene, produserer objektivet horisontale blå reflekser med mindre strølys og fengslende bakgrunnseffekter.

Det kompakte og robuste objektivet er laget av en aluminiumslegering som brukes i flykonstruksjoner, er 126mm langt og veier 780g (Sony E-fatning).

Fokusringen er meget smidig og har en nøyaktighet på 189,6 grader.

Det nye objektivet kommer med fem ulike fatninger; Sony E, MFT, Canon EF-M, Nikon Z og Fuji X.

 

Pris og levering

Levering av det nye objektivet begynner i mars, og anbefalt salgspris er ca. kr 10.790,- inkl. mva.

For mer informasjon, vennligst kontakt lasse.ericson@focusnordic.se

 

Spesifikasjoner:

  • Gir et filmatisk utseende
  • Skaper horisontale reflekser og en drømmeaktig bokeh
  • Lett og robust
  • Kommer med fem ulike fatninger


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand