2019-09-27 10:00Pressemelding

SARAMONIC BLINK 500, et ideelt trådløst system

null

Om du filmer med et kamera, en smarttelefon eller et nettbrett er trådløse mikrofoner et viktig verktøy for videoproduksjon, og Blink 500 er et av de minste og letteste systemene du kan finne i dag.

Til tross for sitt lille og kompakte format leverer det profesjonell lyd av høyeste kvalitet, noe som gjør det ideelt for filmfotografer, journalister, vloggere og youtubere som trenger et brukervennlig trådløst mikrofonsystem.


Lite produkt, enorm lyd

Blink 500 B2 er et ekstremt kompakt og lett system, men det leverer en krystallklar profesjonell lyd av høyeste kvalitet. De allsidige senderne har innebygde mikrofoner som fanger stemmen perfekt. De er små nok til å klemmes fast på en skjorte eller puttes i lommen, og de fungerer også som tradisjonelle overføringssendere med de medfølgende SR-M1 lavalier-mikrofonene, noe som kan gi bedre lyd hvis du står i et krevende lydmiljø.


Så avansert at det er enkelt

Enhetene sender med en frekvens på 2,4 Hz og hopper automatisk mellom kanaler for å unngå statisk støy og lydavbrudd. Det er enkelt å parre senderne sammen med mottakeren, og alle de kompliserte aspektene ved bruk av trådløse mikrofoner skjer sømløst i bakgrunnen, slik at man kan fokusere på historien og få en god film.


Perfekte nivåer

Et av de vanskelige aspektene ved å fange lyd for video, kan være å kontrollere lydnivåene. Noen mennesker snakker veldig høyt, mens andre snakker veldig lavt. Derfor har Blink 500-senderne brukervennlige knapper for å heve og senke nivåene, og intelligente LED-displayer som viser deg hvordan de er innstilt.

De innebygde lithium-batteriene gir ca. fem timers batteritid fra én lading. USB-C-portene kan brukes for å drive eller lade enheter. Senderens kraft på 10 milliwatt gir deg en imponerende rekkevidde på 30 meter med hindringer og 50 meter på åpne områder.


Lydsystemet for kameraer og mobile enheter

Både TRS- og TRRS-utgangskabler er inkludert i 500 B1 og B2 slik at systemet fungerer perfekt med alle typer kameraer, samt smarttelefoner og nettbrett.


Et ideelt trådløst system

Bærbare, kompakte trådløse mikrofonsystem er viktige verktøy for alle som tar opp video, og det faktum at Blink 500 er et av de minste og letteste som finnes, men som enda leverer en profesjonell lyd, gjør det perfekt for filmfotografer, journalister, vloggere og youtubere.

Det er lite nok til å få plass i kameravesken eller til og med i lommen, slik at man enkelt kan ta det med seg overalt.


Produkter/priser i Blink 500 sortimentet:


500 B1

1 sender og 1 mottaker for 3,5mm tilkobling, inklusive lavalier myggmikrofon og TRRS-kabler for mobil.

Ca.pris inkl. mva: kr 1.899,-


500 B2

2 sendere og 1 mottaker for 3,5mm tilkobling, inklusive lavalier myggmikrofon og TRRS-kabler for mobil.

Ca.pris inkl. mva: kr 2.699,-


500 B3

1 sender og 1 mottaker for Apples mobile enheter med lightning-kontakt, inklusive lavalier myggmikrofon.

Ca.pris inkl. mva: kr 2.249,-


500 B4

2 sendere og 1 mottaker for Apples mobile enheter med lightning-kontakt, inklusive lavalier myggmikrofon.

Ca.pris inkl. mva: kr 2.749,-


500 B5

1 sender og 1 mottaker for Android og USB-c tilkobling, inklusive lavalier myggmikrofon.

Ca.pris inkl. mva: kr 2.249,-


500 B6

2 sendere og 1 mottaker for Android og USB-c tilkobling, inklusive lavalier myggmikrofon.

Ca.pris inkl. mva: kr 2.749,-

Saramonic Blink 500 finnes for omgående levering.


For ytterligere informasjon, kontakt: odd.bergsto@focusnordic.no

 

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus.
Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand