2020-04-20 09:24Pressemelding

Samyang utvider AF-serien med et nytt objektiv, Samyang AF 75mm 1.8 FE

Denne objektivserien så verdens lys i 2017 for å imøtekomme etterspørselen etter lettere objektiver med enestående optisk ytelse til speilløse kameraer. 

AF 75mm f/1.8 FE er det femte medlemmet i denne populære serien, designet for Sony sine speilløse kameraer rettet mot portrett- og livsstilsfotografer.AF 75mm f/1.8 FE passer godt til en minimalistisk livsstil – det veier bare 230g og er 6,9cm langt. Kombinert med stor blenderåpning er dette et perfekt objektiv for bryllups- og portrettfotografer som er på farten. Objektivet er designet for fullformat, men fungerer også med APS-C.

 Med et flott optikkdesign viser Samyang at en myk og vakker bokeh ikke kun kommer fra blenderåpning, men også fra et unikt optisk design. Med 10 linseelementer inndelt i 9 grupper, og ved bruk av 5 spesialelementer (3 for ekstra lav forvrengning og 2 for høy lysbrytning), skaper dette objektivet et bilde med utrolig skarphet, lav kromatisk aberrasjon og minimal forvrengning. Blenderåpningen består av 9 lameller og produserer sammen med det optiske designet en myk og sirkulær bokeh.

Objektivet gir rask og stabil autofokus ved bruk av en ny lineær step-motor (STM). Motoren er rask, stillegående og presis. Godt egnet for fotografer og videografer som trenger rask og pålitelig autofokus. Det er perfekt for situasjoner i rask endring, for eksempel under bryllup, og fotografering av barneportretter.

En ny funksjon for dette objektivet er en spesialtilpasset bryter. Det lar brukeren justere blenderåpningen med fokusringen ved å skru på bryteren på siden av objektivet. Den tilpassede bryterfunksjonen kan også endres til kundens preferanser via programvare (Samyang Lens Station kreves).

 

Pris og tilgjengelighet:

Samyang AF 75mm f/1.8 FE kommer på markedet medio mai, og vil koste ca. kr 4.399,- inkl. mva.

 

For ytterligere informasjon, kontakt: karsten.rath@focusnordic.dk

 

Nøkkelfunksjoner:

  • Kompakt og lett
  • Designet for fullformat, men fungerer også med APS-C
  • Perfekt for bryllups- og portrettfotografer
  • Blenderåpning består av 9 lameller og produserer en myk bokeh
  • Fungerer bra til både foto og video

  

Spesifikasjoner:

Modellnavn: Samyang AF 75mm f/1.8 FE

Feste: Sony FE (fullformat, men fungerer også bra med APS-C)

Blenderåpning: F1.8 ~ 22

Minimum fokuseringsavstand: 69cm

Linsekonstruksjon: 10 elementer i 9 grupper (3 for ekstra spredning, 2 for høy lysbrytning)

Filterstørrelse: 58mm

Diameter: 65mm

Lengde: 69mm

Vekt: 273g

Vekt uten deksel og hette: 230g

 

 

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen