2015-04-02 09:00Pressemelding

Samyang lanserer makro-objektiv for fullformat

null

Det nye objektivet, Samyang 100mm Macro, kommer i versjoner for både stillbilde og video. Det er konstruert for fullformat, men fungerer utmerket også for kameraer med mindre sensorer. Totalt kommer objektivet i hele 10 ulike kamerafatninger.


Macroforhold 1:1

Samyang 100mm F2,8 Macro og Samyang VDSLR T3.1 Macro har samme optiske konstruksjon, men videoversjonen har en trinnløs blender, mulighet for tilkobling av Follow-focus system, samt avstands-skala og blender-indikering på begge sider av objektivet. Objektivet har ”ekte” makro med et makroforhold på 1:1.


Konstruksjon

Objektivkonstruksjonen er for fullformat, men fungerer også bra på mindre sensorer og kommer i flere fatninger, f.eks. til MFT.

Bruk av bl.a. ED-glass gir objektivet den gode Samyang-kvaliteten med enestående skarphet, og også fargemessig er objektivet godt avstemt med den øvrige Samyang-familien, noe som framfor alt forenkler redigering av filmer som er tatt med ulike brennvidder.

Objektivet kommer i følgende fatninger; Canon EOS, Canon M, Nikon, Pentax K, Sony A, Sony E, Fuji X, Samsung NX, Four Thirds & Micro Four Thirds.


Pris og levering

Objektivet kommer på markedet i slutten av april og vil koste:

  • Samyang V-DSLR 100mm Macro T3.1, Ca.pris: kr 4.595,-
  • Samyang DSLR 100mm F2.8 Macro, Ca.pris: kr 4.095,-
  • Samyang DSLR 100mm F2.8 Macro Nikon AE, Ca.pris: kr 4.395,-


For ytterligere informasjon:
bjorn.fritzen@focusnordic.no

Focus Nordic i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Eyefi, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Henzo, Joby, Jobo, Nissin, Kenko, Lumiquest,  Metz, MyMyk, Novoflex, Polaroid, Zeiss og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand