2020-05-29 09:00Pressemelding

Samyang AF 85mm F1.4 RF, perfekt match for Canon

Det nye Canon R5-kameraet er rett rundt hjørnet og ett av årets mest etterlengtede kameraer.  Samyang har nå lansert den perfekte match for dette kameraet, det nye Samyang AF 85mm F1.4 RF-objektivet.

 

Objektivet gir vakker bokeh, enestående bildekvalitet og pålitelig autofokusering. Sammen med det nylig lanserte AF 14mm F2.8 RF-objektivet, åpner det nye Samyang AF 85mm F1.4 RF-objektivet mange muligheter for Canon EOS R-kamerabrukere. Brennvidden på 85mm er den mest allsidige brennvidden for portrettfotografi, og lar fotografen skape flotte og detaljrike portrett.

 

Imponerende optikk

AF 85mm F1.4 RF har totalt 11 elementer i 8 grupper, med 4 linser av HR glass (High Refractive) og 1 ED-linse med ekstra lav spredning, designet for å skape imponerende bildekvalitet helt ut i kantene. Den utmerkede optiske konstruksjonen sammen med 9 blenderlameller gir en naturlig, rund bokeh med en fantastisk ute-av-fokus-effekt. Dette skaper en grunn fokusdybde som gjør bakgrunnen uskarp og framhever motivets historie. 

 

Med brennvidden på 85mm, kombinert med den brede maksimale blenderåpningen på F1.4, kan fotografer oppnå den dramatiske grunne dybdeskarpheten. Et must for alle bryllups- og portrettfotografer i sommer!

 

Foruten en fantastisk optisk konstruksjon, har Samyang også utstyrt objektivet med en DLSM (Dual Linear Sonic Motor)-fokusmotor, som har en stillegående og effektiv autofokusytelse.  Dette gjør det til et fantastisk objektiv for både fotografer og videografer. Værsikring beskytter objektivet mot støv, yr og snø, og gjør det mulig å skape slående vakre bilder i dårlige værforhold.

 

Objektivet vil være tilgjengelig i juli, og anbefalt salgspris er kr 7.199,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, kontakt karsten.rath@focusnordic.dk

 

 

Spesifikasjoner:

  • Lett og kompakt
  • 9 blenderlameller gir en naturlig, rund bokeh
  • DLSM (Dual Linear Sonic Motor)-fokusmotor med stillegående og pålitelig autofokusering
  • Utmerket objektiv for både fotografer og videografer
  • Værsikret konstruksjon


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand