2021-11-04 09:00Pressemelding

Samyang AF 50mm - Et lett objektiv med fantastisk ytelse for Sony

Nye Samyang AF 50mm F1.4 FE II er et lett standard primeobjektiv som kombinerer høy ytelse med liten størrelse.

 

Objektivet veier bare 420g og er det minste (88,9mm) og letteste blant alle objektiver med stor standardblender og brennvidde på 50mm, som passer til Sony FE-fatning.

Et objektiv med fast brennvidde på 50mm anses ofte å være et typisk normalobjektiv og viser omtrent samme bildevinkel som øynene våre. Det er perfekt for deg som ønsker å isolere og fremheve motivene dine mot bakgrunnen, skape vakker uskarphet i bakgrunnen eller ta bilder i svakt lys.

 

Den optiske konstruksjonen består av 11 elementer i 8 grupper (2 ASP, 3 HR og 1 ED). Kombinert med Sonys bildesensor med fullformat, vil dette objektivet gi deg overlegen skarphet og kontrast i alle områder av bildet. De 9 blenderlamellene skaper en glatt og naturlig bokeh, og det er lett å markere motivet på en fantastisk måte og skape vakker uskarphet i bakgrunnen.

 

Utstyrt med Samyangs lineære STM (Stepping Motor), vil det tilfredsstille både fotografer og videofotografer, med en roligere og mer presis kontroll over større og tyngre objektivgrupper.

 

På siden av objektivet finner du en spesialtilpasset bryter som lar deg justere blenderåpningen ved å rotere fokusringen. Ved hjelp av det valgfrie Lens Station- tilbehøret kan du stille inn en funksjon som passer din referanse (flere funksjoner vil bli lagt til i fremtiden gjennom firmwareoppdatering).

 

Det nye 50mm objektivet har en mikromønstret fokusring i gummi, slik som det tidligere lanserte AF 24-70 f/2,8 FE, som gjør det lett å betjene. Værsikring gjør at objektivet også kan brukes under tøffe værforhold.

 

Objektivet passer til mange situasjoner og er utmerket hvis du vil ta opp video eller fotografere personer, samtidig som du bringer miljøet inn i bildet.

 

Pris og levering

Det nye objektivet kan leveres i desember 2021.

Anbefalt utsalgspris er ca. kr 6.899,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt karsten.rath@focusnordic.com

 

Viktige funksjoner

 

  • Vekt på bare 420g
  • Fantastisk bildekvalitet
  • Nærgrense er kun 0,4m
  • Filterstørrelse 72mm
  • Utstyrt med Samyangs lineære STM (Stepping Motor)
  • Værsikret
  • De 9 blenderlamellene skaper en jevn og naturlig bokeh
  • Perfekt til både video og foto


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand