2019-11-19 07:00Pressemelding

Ricoh Theta SC-2, et 360° kamera for alle

Ricoh Theta SC-2 er et nytt brukervennlig 360-kamera, perfekt for alle som vil oppleve de fantastiske mulighetene som oppstår ved å avbilde omgivelsene i 360°, og liker å dele det på sosiale medier.

 

Man kan også streame direkte fra kameraet ved hjelp av en smarttelefon. Verden er ikke firkantet eller rektangulær, så hvorfor begrense deg til den visningen i bildene og videoene dine?

 

Siden introduksjonen av verdens første håndholdte 360-kamera i 2013 har Ricoh vært en av de ledende produsentene. Bruken av 360-kameraer øker kontinuerlig, og nå lanseres en etterlengtet oppgradering til den populære Ricoh Theta SC. Lanseringen av den nye Theta SC-2 gjør Ricoh 360 tilgjengelig for alle. Den er liten nok til å ha i lommen, men klarer likevel å ta sfæriske bilder av høy kvalitet og å filme i 4K-oppløsning.

 

Kameraet har flere ulike fotograferingsmodus som b.la. "Face", som gjenkjenner ansikter og automatisk gir fine hudtoner, "Night View" er et modus for fotografering etter solnedgang, som reduserer støy i bildene dine også ved svakt lys. I tillegg kan kameraet brukes som et live-bloggkamera, og det er lett å koble det til en smarttelefon via Bluetooth eller trådløs LAN for fjernstyring.

 

Dette er det perfekte kamera for alle som liker å dele bilder og video på sosiale medier, og for de som er nysgjerrige på hvordan det fungerer med 360-fotografering.

 

Sammendrag og viktige egenskaper

 

• 4K video 30 bps

• Flere fotograferingsmodus

• Finnes i 4 lekre farger (rosa, blå, beige, hvit)

• App for redigering av 360 bilder og video

• Kan brukes som et live-bloggkamera

• Lett å bruke

• Forbedret bildesensor og prosessor

 

Pris og tilgjengelighet:

Kameraene begynner å leveres i midten av desember 2019, så dette kan være en perfekt julegave.

 

Art.nr.

113481 - RICOH THETA SC2 HVIT, Ca.pris: kr 2.999,- (inkl. mva)

113482 - RICOH THETA SC2 ROSA, Ca.pris: kr 2.999,- (inkl. mva)

113483 - RICOH THETA SC2 BEIGE, Ca.pris: kr 2.999,- (inkl. mva)

113484 - RICOH THETA SC2 BLÅ, Ca.pris: kr 2.999,- (inkl. mva)

 

 

For ytterligere informasjon, kontakt: karsten.rath@focusnordic.dk

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand