2018-08-30 09:00Pressemelding

Polaroid Originals lanserer OneStep+, et instantkamera med smarttelefon-tilkobling!

null

Polaroid Originals nye kameramodell tilbyr flere måter å leke med analog instant-fotografering, og åpner for en hel verden av kreative verktøy og teknikker ved hjelp av en Bluetooth-tilkoblet smarttelefon-app.

I 2017 feiret Polaroid sin 80-årsdag ved å lansere varemerket Polaroid Originals og kameraet Polaroid OneStep 2. Dermed returnerte man til det opprinnelige analoge instant-bildeformatet. Nå tilbyr Polaroid Originals enda flere måter å utforske, skape og leke med analogt fotografi på – møt det nye kameraet Polaroid OneStep+.


Finessefylt instantkamera

Polaroid OneStep+ er en naturlig utvikling av OneStep 2, og innfører nye kreative funksjoner til kameraets nostalgiske design. Et nytt portrettobjektiv kompletterer kameraets standardobjektiv og innebærer at brukeren kan ta bilder med en nærgrense på bare 30cm. Nå kan du skape spennende portretter som fanger motivets karakter!

OneStep+ kan også kobles til en smarttelefon via Bluetooth og en enkel ny Polaroid Originals app. Den gir deg syv nye måter å utforske analog instant-fotografi på, som er tiltalende for så vel nybegynnere som mer erfarne fotografer:


Dobbelteksponeringer:

Skap surrealistiske og uttrykksfulle komposisjoner ved å ta to bilder på én og samme bilderute.


Lysmaling:

Forvandler hver lyskilde til en malepensel! Mal med en lommelykt i luften og skap et eget kunstverk som du lagrer i form av et Polaroidbilde.


Selvutløser:

Skap perfekt timede bilder med opptil 25 sekunders nedtelling.


Fjernutløser:

Takket være smarttelefon-appens fjernutløserfunksjon kan du nå alltid være med på dine egne gruppebilder.


Lydutløser:

Kameraet kan automatisk ta et bilde når du klapper med hendene eller ved lyden av vannsprut, en bjeffende hund etc. Perfekt når du vil fange actionfylte bilder!


Manuell modus:

Bli en mester i fotografering ved å ta full kontroll over blender, lukkertider, blitsstyrke og andre kamerainnstillinger.


Skanner:

Polaroid Original-appens spesielle skannermodus er spesialkonstruert for å lese inn polaroidbilder til din smarttelefon. Bruk den for å justere bildekvaliteten, gjøre beskjæringer og dele bilder med en gang de er ute av kameraet!

OneStep+ finnes i en lekker svart farge der tillegget av en regnbue på forsiden hyller det ikoniske designet hos det opprinnelige OneStep-kameraet fra 1977. Det flørter vilt med analogt fotografi samtidig som det omfavner de kreative mulighetene den digitale verden tilbyr. Resultatet er et instant-kamera som gir fotografer på alle nivå mulighet til å gå ut i verden og oppdage, knipse og ha det gøy!


Pris og levering:

Kameraet finnes tilgjengelig for umiddelbar levering. Prisen er:

  • Polaroid Originals OneStep+: kr 1.599,- (inkl. mva)


For mer informasjon, kontakt: rebecca.laanemets@focusnordic.se


Viktige egenskaper

  • Lett å bruke
  • 60 dagers batteritid og USB-lading
  • Kraftig innebygget blits
  • Bruk smarttelefonen til å styre kameraet
  • Mange kreative muligheter; bl.a. manuell modus, dobbelteksponering, lysmåling samt lyd- og selvutløser
  • Fungerer med både i-Type og 600-film


Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus.
Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand