2021-09-03 12:00Pressemelding

Polaroid introduserer sitt mest kreative kamera til nå: Polaroid Now+

Møt din nye kreative partner: Polaroid Now+, det analoge instantkameraet som kan kobles til din telefon via Bluetooth® for å gi deg enda flere kreative muligheter. Koble det mot Polaroid-appen for å låse opp nye kreative verktøy, eller bruk det sammen med fem forskjellige objektivfiltre. Helt analogt, total kontroll og klart til nytenkning innen analog instantfotografering.

«Det er spennende tider hos Polaroid når vi nå bringer varemerket og hva det står for inn i fremtiden. Sentralt i denne innsatsen er å gå tilbake til å designe og lage fantastiske produkter og holde dem innenfor kjernen av selskapet. Jeg er svært begeistret for Now+ og kvaliteten du får på bildene, i tillegg til de nye, vakre fargene. Og, for første gang inkluderer vi filtre i esken fordi de er så populære, for å øke muligheten til å eksperimentere – med eller uten appen», sier Oskar Smolokowski, Chairman of Polaroid.

Polaroid Now+ har flere kreative verktøy enn noe annet instantkamera; åpne appen og sveip mellom lysmålere, dobbel-eksponering, manuell modus og mer. Den oppgraderte appen inkluderer også to nye funksjoner – blenderprioritet og stativmodus, verktøy som gir alle kreative fotografer mulighet for dybdeskarphet og lang eksponering.

Men kreativiteten stopper ikke der. Polaroid Now+ leveres med et kit som inneholder fem filtre som kan festes på kameraobjektivet. Gi bildene dine renere farger og dypere kontrast, eller legg til nye effekter med eksperimentelle filtre som starburst, rød vignettering samt oransje, blå og gule filtre. Filterkitet leveres med veske for trygg oppbevaring.

Polaroid Now+ -kameraet er et skritt videre fra det originale point-and-shoot Polaroid Now-kameraet som ble lansert i 2020. Den forbedrede designen har kjernefunksjoner som autofokus, dynamisk blits og selvutløser, og det leveres med stativfeste for å sikre stabilitet. Dette er den ultimate kreative samarbeidspartneren.

«Vi designet Now+ slik at folk kan utvikle kreativiteten sin. Polaroid-appen er totalt redesignet, og kommer med nye moduser og et strømlinjeformet grensesnitt. Vi har innebygget kameraets lyssensor i objektivet for å forbedre ytelsen til de forskjellige filtrene som følger med, og vi har oppdatert designspråket til det som ble introdusert på Now og Go. Sesongens blågrå farge er roligere og mer moden, og gjør dette Polaroid-kameraet til det mest elegante så langt», sier Ignacio Germade, Chief Design Officer.
For å feire lanseringen av Polaroid Now+ viser Polaroid kameraets kreativitet gjennom en serie av kunstneriske fotoeksperimenter laget av internasjonale kreative personer.

Polaroid Now+ er Polaroid sin andre store lansering i år, etter den internasjonale lanseringen av Polaroid Go-kameraet og -filmen i april. Now+ er merkets mest kreative kameralansering til nå, og svarer stolt til Polaroids oppdrag om å tilby det mest inspirerende verktøyet for kreative skapere rundt om i verden.

Polaroid Now+ leveres i tre forskjellige farger; svart, hvit og den nye blågrå.
Kameraet er klart til levering i slutten av september, og anbefalt utsalgspris er ca. kr 1.699,- inkl. mva.

 

For mer informasjon, kontakt Rebecca.laanemets@focusnordic.se

 

Viktige spesifikasjoner

• Nye kreative funksjoner når kameraet er paret med den oppdaterte polaroid-appen

• Nytt og moderne designspråk

• Forbedret blits

• Nye, kreative filtre er inkludert

• Stativfeste


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av foto- og videorelaterte produkter i Europa. I sortimentet finnes mange sterke varemerker representert, både når det gjelder kameraer, optikk, lyd og lys, samt kikkerter og tilbehør. Focus Nordic er representert med egne salgskontor i 9 land i Europa. Vi er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand