2021-04-21 09:00Pressemelding

Polaroid Go: Verdens minste analoge instant kamera

Polaroid Go tar du med uansett hvor kreativiteten leder deg, i et nytt kompakt og stilfullt design. “Vi har gått tilbake til Polaroid`s originale DNA for å være et verktøy og et medium for skapere som vil drive kulturen fremover” sier administrerende direktør i Polaroid, Oskar Smolokowski.

Med en størrelse på bare 10,5cm lengde, 8,3cm bredde og 6,1cm høyde, er Polaroid Go det minste analoge instant kameraet i verden. Det ble laget som en bærbar kreativ følgesvenn, med en miniatyrversjon av den klassiske, firkantede filmen som passer til. Det nye kameraet og filmen markerer den viktigste og mest spennende forandringen av Polaroid-formfaktoren på flere tiår.

Polaroid beskriver kameraets interne komponenter som en tredimensjonal Tetris, med en nøye utvalgt komposisjon for å oppnå et enkelt og uanstrengt eksteriør, samt levere det minste analoge instant-kameraet som er mulig.

Polaroid Go-kameraet er tilgjengelig i klassisk hvit og lener seg på Polaroid sin ikoniske designarv. Samtidig skaper det et helt nytt format for instant-kameraer for en ny generasjon. I tillegg til sin kompakte størrelse har kameraet alt du kan ønske deg fra et klassisk instant-kamera - Polaroid Go inkluderer et nyutviklet selfiespeil, selvutløser, langvarig batteri, dynamisk blits, dobbel eksponering og reisevennlig tilbehør. «The sky is the limit», ikke størrelsen.

Samtidig med lanseringen av Polaroid Go-kameraet, lanseres også Polaroid Go film, som gjenspeiler Polaroid sitt klassiske firkantede format i den minste analoge filmen som varemerket noensinne har produsert. Størrelsen på fotopapiret er 66,6mm x 53,9mm og bildestørrelse 47mm x 46mm.

 

Pris og levering:

Det nye Polaroid Go-kameraet kommer på markedet i juni 2021, og anbefalt utsalgspris er ca. kr 1.290,- inkl. mva.

For mer informasjon, vennligst kontakt rebecca.laanemets@focusnordic.se

 

Spesifikasjoner:

  • Verdens minste analoge instant-kamera
  • Klassisk firkantet format
  • Ikonisk design
  • Langvarig batteri som holder til opptil 15 pakker med film
  • Dobbelteksponering og selfiespeil

 


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand