2014-04-10 10:00Pressemelding

Polaroid er tilbake

null

Instant fotografering har alltid handlet om kreativitet og ønsket om å fange øyeblikket. Så i disse ”Selfie” tider er det kanskje ikke så rart at ”Instant Photography” får en renessanse. Etterspørselen etter instant-kameraer øker dag for dag, og for å møte denne etterspørselen har Polaroid valgt Focus Nordic AB, Nordens største fotogrossist, som distributør i Norden for sine Instant-produkter.

”Et Polaroidkamera er blant det ”hippeste” man kan ha akkurat nå”, sier Rebecca Laanemets, Nordic Product Manager hos Focus Nordic AB. ”Vi har knapt fått inn de første kameraene på lager, og allerede står flere store kunder i kø for å få levering. Kunder fra helt andre bransjer enn den tradisjonelle fotobransjen viser også stor interesse for produktene.”


Kameraene
I sortimentet finnes én analog modell og to digitale. Den analoge som er den ”aller heteste” finnes i fire farger, svart, blå, lilla og rød.


Pris og tilgjengelighet
Produktene finnes for omgående levering og koster: 

Kameraene: 

  • Polaroid Instant analog camera PIC300, ca. pris: kr 899,- inkl. mva. 
  • Polaroid Instant digital camera Z-2300, ca. pris: kr 1.899,- inkl. mva. 
  • Polaroid Instant digital camera Z-340, ca. pris: kr 2.495,- inkl. mva.

Media: 

For PIC300: 

  • Polaroid Instant film media 2x3” (5,3x8,6cm) 10pk., ca. pris: kr 119,- inkl. mva. 
  • Polaroid Instant film media 2x3” (5,3x8,6cm) 20pk., ca. pris: kr 219,- inkl. mva.

For Z-2300: 

  • Polaroid Instant zink media 2x3” (5,1x87,6cm) 30pk., ca. pris: kr 179,- inkl. mva. 
  • Polaroid Instant zink media 2x3” (5,1x87,6cm) 50pk., ca. pris: kr 269,- inkl. mva.

For Z-340: 

  • Polaroid Instant zink media 3x4” (7,62x10,1cm) 30pk., ca. pris: kr 179,- inkl. mva.


Polaroid er et av verdens mest kjente og respekterte varemerker med en historie og erfarenhet på mer enn 75 år innen instant-fotografering. Les mer om Polaroid på: http://www.Polaroid.com.

For ytterligere informasjon: rebecca.laanemets@focusnordic.se

Focus Nordic Norway AS i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Panasonic, Pentax, Kodak, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon,Sirui, GePe, Kenko, Metz, iSAW og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Rune Reiersen
Country Manager Sales Norway
Rune Reiersen
Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand