2021-03-30 21:00Pressemelding

Pentax K-3 Mark III er endelig her

Med nye Pentax K-3 Mark III fortsetter Pentax sin lange tradisjon med å produsere solide kameramodeller fullspekket med innovative funksjoner.

 

Under det klassiske SLR-designet til PENTAX K-3 Mark III skjuler det seg et helt nytt kamera. En stor og lys prismesøker med 100% synsfelt og 1,05x forstørrelse gjør at fotografen kan konsentrere seg fullstendig om bildet.

 

Den nye BSI-sensoren på 25 megapiksler i kombinasjon med den nye bildeprosessoren gir en enestående bildekvalitet med eksepsjonelt høy lysfølsomhet på opptil utrolige ISO 1.600.000.

 

Med ytterligere funksjoner, som det nye SAFOX 13 autofokussystemet, innebygd bildestabilisering (IBIS) og rask seriebildeopptak på opptil 12 bilder per sekund, viser nye PENTAX K-3 Mark III at tradisjonell fotografering kan kombineres med innovativ kamerateknikk. Det ergonomiske designet og kontrollknappene er optimalisert for ulike håndstørrelser og fingerlengder. Et solid aluminiumhus og mange forseglinger sørger for stabilitet og vær- og kuldesikring, noe som er typisk for PENTAX.

 

 

Pris og levering:

Nye Pentax K-3 III begynner å leveres i april.

 

Pentax K3 Mark III svart kamerahus, Ca.pris: kr 22.390,- (inkl. mva.)

Pentax K3 Mark III sølv kamerahus, Ca.pris: kr 22.390,- (inkl. mva.)

 

Pentax K3 Mark III svart premium kit, Ca.pris: kr 25.790,- (inkl. mva.)

Pentax K3 Mark III sølv premium kit, Ca.pris: kr 25.790,- (inkl. mva.)

 

Pentax batterigrep D-BG8, Ca.pris: kr 4.599,- (inkl. mva.)

 

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: karsten.rath@focusnordic.dk

 

 

Viktige spesifikasjoner:

 

  • 1,05x forstørrelse
  • 25 megapiksels BSI-sensor
  • ISO 1.600.000
  • Nytt SAFOX autofokus-system
  • Bildestabilisering i kamerahuset


Om Focus Nordic – Norway

Focus Nordic er den største distributøren av fotografiske produkter i Europa. I sortimentet finnes mange av de sterkeste varemerkene representert, både når det gjelder kameraer, optikk, kikkerter og tilbehør. Dessuten finnes mange produkter under vårt eget varemerke Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på ​www.focusnordic.no


Kontakter

Veronica Sand
Markedskoordinator Norway
Veronica Sand